Колеги, имам нужда от помощ и мисля, че тук ще я получа. И четирите дръжки на Брава-та ми заяждат, но като казвам заяждат имам предвид ужасно заяждане. Има случаи, в които ми се налага така силно да дърпам, все едно отварям не Фиат, а московец... Просто не отива на такава красива кола да я дърпаш така. Не знам точно в какво се крие проблема, но ще съм много благодарен, ако някой колега с опит ми даде някакъв съвет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много ми заяждат дръжките
Collapse
X
-
Купуваш си едно WD40 и пръскаш във всяко процепче около дръжките, напръскай и самите ключалки!! Също така и заключващия механизъм!! Ще е от полза!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Ако е на всички врати е странно, ако е само на някои, значи са правени (т.е. е блъскана и са сваляни) и кофти напаснати...Виж бравата и насрещника дали се разминават като затваряш вратата и дали хубаво е влезнало уплътнението на вратата, защото е възможно да се затваря поднапрежение и да неможе да откача лесно след това... Варианти всякакви, но виж първо дали е хубаво напасната бравата и насрещника
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар