Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много ми заяждат дръжките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много ми заяждат дръжките

Колеги, имам нужда от помощ и мисля, че тук ще я получа. И четирите дръжки на Брава-та ми заяждат, но като казвам заяждат имам предвид ужасно заяждане. Има случаи, в които ми се налага така силно да дърпам, все едно отварям не Фиат, а московец... Просто не отива на такава красива кола да я дърпаш така. Не знам точно в какво се крие проблема, но ще съм много благодарен, ако някой колега с опит ми даде някакъв съвет.
    Fiat Brava EL 1.6 16V 99г.

Купуваш си едно WD40 и пръскаш във всяко процепче около дръжките, напръскай и самите ключалки!! Също така и заключващия механизъм!! Ще е от полза!!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Много е възможно и ако са правени вратите или просто са увиснали пантите да ти се разминават малко и затова да не се отваря леко...
      НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
      И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

колега сигурен ли си че не е от замръзване на вратите проблема ?зимата това е нормално явление от както е студено ли започна да го прави или и като е било топло е имало този проблем ?
        Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
        Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Не е от студеното. Проблема си го има още от октомври месец, когато я купих.
          Fiat Brava EL 1.6 16V 99г.

Коментар

Ако е на всички врати е странно, ако е само на някои, значи са правени (т.е. е блъскана и са сваляни) и кофти напаснати...Виж бравата и насрещника дали се разминават като затваряш вратата и дали хубаво е влезнало уплътнението на вратата, защото е възможно да се затваря поднапрежение и да неможе да откача лесно след това... Варианти всякакви, но виж първо дали е хубаво напасната бравата и насрещника
            НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
            И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

Working...
            X