Значи, проблема е следния.Дясната врата не ми се затваря с централното от ключа, като натисна бутона за затваряне, тръгва да затваря но не иска, все една има отворена врата. В същото време със самия ключ като е заключа от дясно няма проблем колата си се заключва. Също така се отключва без проблем с бутона от ключа.Някой, ако има идея от какво е нека сподели, че така ме дразни всеки път да е заключвам от дясната врата....PS: Колата е Punto 1.9 JTD
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново 20, дясна врата не се затаря от дистанционното...
Collapse
X
-
Re: ново 20, дясна врата не се завтаря от дистанционното...
grosmaster написа:Значи, проблема е следния.Дясната врата не ми се затваря с централното от ключа, като натисна бутона за затваряне, тръгва да затваря но неиска, все една има отворена врата. В същото време със самия ключ като е заключа от дясно няма проблем колата си се заключва. Също така се отключва без проблем с бутона от ключа.Някой ако има идея от какво е нека сподели, че така ме дразни всеки път да е заключвам от дясната врата....PS: Колата е Punto 1.9 JTDFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
-
Re: ново 20, дясна врата не се завтаря от дистанционното...
grosmaster написа:Значи, проблема е следния.Дясната врата не ми се затваря с централното от ключа, като натисна бутона за затваряне, тръгва да затваря но неиска, все една има отворена врата. В същото време със самия ключ като е заключа от дясно няма проблем колата си се заключва. Също така се отключва без проблем с бутона от ключа.Някой ако има идея от какво е нека сподели, че така ме дразни всеки път да е заключвам от дясната врата....PS: Колата е Punto 1.9 JTDSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар