Става въпрос за такива ключове:Възможно ли е монтирането в тях на чипа от ключа (доколкото знам да) и монтиране в тях чипа на алармата която в моя случай не е заводската а някаква на Cobra (довечера ще кажа точен модел. На дистанционното в мен пише MODEL 777 DELTA ELECTRONICA CE 0678 (нещо кръгче с удивителна))Мерси предравително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за сгъваем ключ
Collapse
X
-
Re: Въпрос за сгъваем ключ
AdViSoRa написа:Става въпрос за такива ключове:Възможно ли е монтирането в тях на чипа от ключа (доколкото знам да) и монтиране в тях чипа на алармата която в моя случай не е заводската а някаква на Cobra (довечера ще кажа точен модел. На дистанционното в мен пише MODEL 777 DELTA ELECTRONICA CE 0678 (нещо кръгче с удивителна))Мерси предравително.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
-
http://www.autoelectric.ru/autoalarm...obe/3100ug.htm Има някакъв начин за програмиране на нови дистанционни, ама най добре да отидеш при някой който знае какво прави.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Мен ме интересува, тъй като съм махнал имобилайзера, дали е възможно да взема такъв ключ и някъде (където се предлага като услуга) да ми сложат дистанционното на алармата върху панела на ключа, както са на мерцедесите например...Какво е като процедура, презаписване на чипа на алармата или ? Къде го правят и някой ако е запознат да каже какви пари излиза да се направи ключ без код, но с вградена аларма...Алармата ми е супер елементарна с два бутона и не повече от 5 функции...
Коментар
-
Според мен в дизайна и няма да ти убива по джобовете като се сгъне.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар