Здравейте Колеги.Знам, че има много подобни теми, но неможах да намеря решение в никоя Преди няколко дена се загуби единственият син ключ, дойде ключар, отвори я, свали ключалката, направи нов обикновен ключ с надеждата от моя страна, че е изключен имобилайзера, защото от както махнаха дефектиралата аларма, доста често светеше в движение ФИАТ КОД иконката, но се оказа, че не е така.Тъй като малко ми идват в повече разходите по колата напоследък, реших че ще е по-добре да се махне имобилайзера.Днес го намерх и изключих, изгасна иконката ФИАТ КОД но не пали. Предполагам трябва да се даде + на някоя от жичките или нещо друго?Моля ако някой има идея как да я запаля без имобилайзер да сподели!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се пали без имобилайзер? Fiat Brava 1.4
Collapse
X
-
Нямаше никакви проблеми колата. Преди няколко седмици махнаха алармата, защото не работеше и мина диагностика и преглед на всичко. След това от време на време докато е в движение светеше кода и си мислех, че са имобилайзера е отишъл заедно с алармата.откачих 2та куплунга от имобилайзера - единия с 2 жици, който идва от пръстена на ключа и другия, който е с пет (или шест) жици - червена, жълта с червено (или червена с жълто), черна, кафява, тъмно кафява.След откачането спря да свети кода при даване на контакт, върти стартера, но не пали
Коментар
-
ре
Абе пич,направо кардинално си решил въпроса.Как реши ,че като махнеш буксите на имобилайзера,и изгасне code ще запалиш.Това със забраната на имобилайзера е доста по сериозно.Търси сервиз който се занимава с авто диагностика.Сваля се ECU-то. Чете се,смята се и т.н.т.Абе не е работа за всеки.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
u_bo
didko написа:ясно, мерси!иначе реших така, след едно прочетено мнение в една тема, но явно не съм разбрал праилно още един въпрос...би ли станал имобилайзер + чип от друга Брава?
Коментар
-
u_bo
1115 написа:Чакай бе човек. Защо просто не си върнеш кутийката в която влизат 2 + 5 жици и е имобилайзера в същност.Проблема ти вероятно не е в нея, а някъде другаде.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар