Добър вечер , в Неделя мисля да се занимавам малко с колата , искам да разглобя контактния ключ да го почистя и да го напръскам със контактен спрей.Лесно ли се маха и някой ако го е свалял да сподели дали има някакви тънкости
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разглобяване контактен ключ на Бравото
Collapse
X
-
кола
ако мислишче ще се справиш аз не бих се заел ако няма основателна причина ако го отвориш ще видиш че е като нов по добре си направи един ключ по № и си готов ако еу износен лесно се разглобява по трудно се зглобява правилно може да си заключиш волана на колата -в последствие какво прави като въртиш ключа
Коментар
-
hwarang написа:...контакт добре , добре , а ако напръскам с контактния спрей директно през ключалката какво ще стане?>
Коментар
-
Колеги аз искам да искарам това което е на първата картинка която оги28 го е показал лесно ли ще стане дали може нещо да стане на имобилайзера.Искам да го отворя малко да го смажа защото ми прави проблеми вкарвам ключа пробвам да въртя, но не става когато малко го размърдам се оправя това сигурно е защото вече е износен патрона.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:...това сигурно е защото вече е износен патрона.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
ключалка
по добре пробвай да извадиш клеймореда и да връртиш него направо на ръка или с отверка ако там не прави проблем тогава ключалката може да се погледне ключа може да е нов но да е правен по стария а трябва да е направен по № на праститните или по оригиналния № тогава може и да нямаш проблем а ако отвориш ключалката -патрона за да работи освен да го побългариш друго незнам
Коментар
-
stanleyhacker написа:Контактната плочка е проблема, ако е електрически. Сваляш само него, отваряш, чистиш със много ситна шкурка и после малко нова смазка.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар