Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фабрична алармата на Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фабрична алармата на Мареа

Скоро сменях акумолатор и алармата си забрави дистанционните оспях даги програмитас с кода който имам на една табелка дадена ми с колата но ми прави впечатление че след като си пусна алармата след 5 секунди имам еденичен звуков сигнал от алармата който преди го нямаше ,Алармата ми работи нормално както преди и да попитам дали има батерий вътре и ако да какви са и дали ще мога да ги сменя.Предварително благодаря.

r_osen@yahoo.com

Сигналът май е, че ти изключва обемните датчици, но трябва да проверя, а това може да стане в понеделник.Батерии в самата аларма има - към 25-6 лв идваше замяната им. В една тема, свързана с алармите преди време бях пускал снимки и цени, но реално тяхната функция е да захранят алармата да пищи, ако бъде изключено захранването. Друга функция нямат.

Коментар

Airfan написа:
      Сигналът май е, че ти изключва обемните датчици, но трябва да проверя, а това може да стане в понеделник.Батерии в самата аларма има - към 25-6 лв идваше замяната им. В една тема, свързана с алармите преди време бях пускал снимки и цени, но реално тяхната функция е да захранят алармата да пищи, ако бъде изключено захранването. Друга функция нямат.
      Ще ти бъда многоблагодарен а аз ще провера дали са изключениобемноте датчици.

r_osen@yahoo.com

Коментар

За да не ти задавам въпроси какво свети, пускам ти една картинка, на която са описани възможнисте сигнали за грешки. Прегледай я, ако има нещо неясно или не знаеш английски, пиши и ще коментираме. Аз имах голяма борба с моята аларма, но за сега, да чукна на дърво, работи коректно.Копирам ти какво съм казал относно батериите:
        Батериите са Sylva Charge 170BVK - никел кадмиеви. Намерих абсолютно същите по 1.2 волта на цена 2.70 лв едната и са наполовина като дебелина в сравнение с моите 4, следователно тези 4-те реално са 1+1 или иначе 8 батерии по 1.2 волта
        Прикачени файлове

Коментар

Колега не можах да се оправя всичко си е ок бутони на врати капаци , обемните датчици си работят.

r_osen@yahoo.com

Коментар

Working...
          X