Скоро сменях акумолатор и алармата си забрави дистанционните оспях даги програмитас с кода който имам на една табелка дадена ми с колата но ми прави впечатление че след като си пусна алармата след 5 секунди имам еденичен звуков сигнал от алармата който преди го нямаше ,Алармата ми работи нормално както преди и да попитам дали има батерий вътре и ако да какви са и дали ще мога да ги сменя.Предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фабрична алармата на Мареа
Collapse
X
-
Сигналът май е, че ти изключва обемните датчици, но трябва да проверя, а това може да стане в понеделник.Батерии в самата аларма има - към 25-6 лв идваше замяната им. В една тема, свързана с алармите преди време бях пускал снимки и цени, но реално тяхната функция е да захранят алармата да пищи, ако бъде изключено захранването. Друга функция нямат.
-
Airfan написа:Сигналът май е, че ти изключва обемните датчици, но трябва да проверя, а това може да стане в понеделник.Батерии в самата аларма има - към 25-6 лв идваше замяната им. В една тема, свързана с алармите преди време бях пускал снимки и цени, но реално тяхната функция е да захранят алармата да пищи, ако бъде изключено захранването. Друга функция нямат.
Коментар
-
За да не ти задавам въпроси какво свети, пускам ти една картинка, на която са описани възможнисте сигнали за грешки. Прегледай я, ако има нещо неясно или не знаеш английски, пиши и ще коментираме. Аз имах голяма борба с моята аларма, но за сега, да чукна на дърво, работи коректно.Копирам ти какво съм казал относно батериите:Батериите са Sylva Charge 170BVK - никел кадмиеви. Намерих абсолютно същите по 1.2 волта на цена 2.70 лв едната и са наполовина като дебелина в сравнение с моите 4, следователно тези 4-те реално са 1+1 или иначе 8 батерии по 1.2 волта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар