Заглавието като че ли го написах малко некадърно ама се извинявам Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Проблема ми е следният.. когато заключвам колата няма никакъв проблем.. мига си лампичката нормално .... обаче след като отключа колата лампичката не спиииира.Свети постоянно (без да мига) докато не подам контакт. Мисля си че това не е нормално щото преди го нямаше? Ако можете дайте някакви идеи за странния ми диод Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 P.S. Дали това не е някакъв код....примерно: "акмулатора е леко паднал и не може да захранва алармата" ...знам ли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диода на оригиналната аларма иска да ми "каже" нещ
Collapse
X
-
Re: Диода на оригиналната аларма иска да ми "каже"
PaUnOff написа:Заглавието като че ли го написах малко некадърно ама се извинявам Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Проблема ми е следният.. когато заключвам колата няма никакъв проблем.. мига си лампичката нормално .... обаче след като отключа колата лампичката не спиииира.Свети постоянно (без да мига) докато не подам контакт. Мисля си че това не е нормално щото преди го нямаше? Ако можете дайте някакви идеи за странния ми диод Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 P.S. Дали това не е някакъв код....примерно: "акмулатора е леко паднал и не може да захранва алармата" ...знам лиFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Еми аз съм писал в заглавието че става въпрос за оригиналната аларма... И като че ли Airfan е на прав път защото дистанционното ми хваща вече само отблизо.!! А имам и още едно малко въпросче: понякога лампичката на самото дистанционно свети постоянно също,все едно ми е заседнало копчето и неможе да отключва в такива случаи и се налага да го отворя да се отделят пластинките от батерията и тогава изгасва лампичката...можеби това също се получава от изхабената батерия.. утре ще пробвам с другото дистанционно и ще взема батерия за товаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Еми аз съм писал в заглавието че става въпрос за оригиналната аларма... И като че ли Airfan е на прав път защото дистанционното ми хваща вече само отблизо.!! А имам и още едно малко въпросче: понякога лампичката на самото дистанционно свети постоянно също,все едно ми е заседнало копчето и неможе да отключва в такива случаи и се налага да го отворя да се отделят пластинките от батерията и тогава изгасва лампичката...можеби това също се получава от изхабената батерия.. утре ще пробвам с другото дистанционно и ще взема батерия за товаFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Да примерно моето Браво е без фабрична аларма.Слагах му допълнително.Братовчед ми има Браво 1.9 TD100 и той също нямаше, съседа ми от горният етаж е с Браво 1.6 16V и той също е с допълнително поставяна аларма така че далеч не всички имат фабрични аларми а и допълнително поставените изобщо не са по лоши дори напротив все пак зависи и от модела де.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар