Въпросът ми е от мога да се сдобия със такава карта за моя фиат пунто 2000г. че малко ми липсва .Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Code cart
Collapse
X
-
Доколкото знам от кикъде , обаче ако ти трябва кода за радиото погледни тоя сайт : http://radio-code.lt
-
проблема е решен
Обадих си във ауто италия и от там ми обясниха че за обучаване на централата не е необходима тази код карта тя служела само и единствено за направата на нов ключ при евентуално изгубване на стария.Иначе само за информация код картата могат да издадът за 15 мин. във ауто италия срещу сумата от 60 лв.Мерси и безаварийно каране на всички колеги!!!punto 1.2 16v 2000g
Коментар
-
PeacemakeR написа:Доколкото знам от кикъде , обаче ако ти трябва кода за радиото погледни тоя сайт : http://radio-code.ltPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Punto75MPI -- колега айде сега нямам време да погледна ама в петък още сутринта ще видя кво мога да направя П.С. Иначе в сайта първо въвеждаш марката (трябва да я пише някаде по касетофона) после търсиш модела , и накрая въвеждаш серийния номер(ше видиш там на едно място ти го иска) и кода ти излиза
Коментар
-
PeacemakeR написа:Punto75MPI -- колега айде сега нямам време да погледна ама в петък още сутринта ще видя кво мога да направя П.С. Иначе в сайта първо въвеждаш марката (трябва да я пише някаде по касетофона) после търсиш модела , и накрая въвеждаш серийния номер(ше видиш там на едно място ти го иска) и кода ти излизаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
GbGz написа:обяснете малко за тази код карта защото и аз нямам такава и за парви пат чувам такова нещо мерсиCatalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Punto75MPI - колега ти си ударил бонус от фирмата - на твойто радио кода излиза като вържеш радиото към програма през някакъв А16 адаптор (не го знам къв е ама в програмата си има снимки кое как се прави) името на програмата е CARPROG Philips Car Radio Decoder .П.С.Кофти ама кво да са праи филипсите са така явно
Коментар
-
мерси все пак! а някакво решение да си направа дисплейPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар