Нямам нищо друго освен 1 син ключ.Искам да го изкормя този имобилайзер щото редовно ми прави парчета а червен ключ нямам няма и да имам.От Пловдив съм ако има мераклия да го оправи плащам като селски кмет - веднага щото колата ми трябва и ако ме забави повече от 2-3 дни да съм без нея , карам я на моргата и повече Фиат никога няма да си купя.Много хубави коли но като вземат да ти правят парчета ти скъсват нервите.Прочетох доста теми за заобикаляне на кодове и кво ли не , намерих и тема за почистване на някаква връзка понеже там правили проблеми но за мен единственото решение си е ОТСТРАНЯВАНЕ НА ИМОБИЛАЙЗЕРА!На 12 годишна кола просто не и трябва.Дано има някой който да е готов да помогне разбира се срещу заплащане!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети CODE -> не пали FIXED - няма имобилайзер вече
Collapse
X
-
кола
Може да се махне ама на мен си ми далеч може да ти пратя колега от Пловдив не така с лошо за калата пак щете возиа що се отнася за кода във всички нови коли го има на Пежо206и Хондата е същото положение Реното 95-2000г също има дори и по гадна система а за Мерцедес нйкой модели дори и 95година ключа е 500лв
-
Колега kluchar оправих проблема вече имобилайзер няма.Тук в Пловдив намерих 3ма желаещи да отстранят проблема и накрая един ключар на Ц.Дюстабанов дойде и свали компютъра и модула взе ги и след час дойде да го сложи.Сега няма CODE и стават ключове от 10 кинта.Услугата ми легна 250 кинта което може би е доста но ми трябваше възможно най бъзро.
Коментар
-
Към kluchar ти ще бъдеш ли на Копринка и ако да ще носиш ли някакви инструменти в смисъл можеш ли там да направиш ключове?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
npace написа:Колега kluchar нали знеш че след като се обърне колата пътища много.Повечето мераклии не обявиха точна цена за отстраняването на пролбема.И мен ме заболя като ги дадох парите , все пак бяха за дискове и накладки ама кво да правиш съдба...
Коментар
-
Re: ключ
kluchar написа:ми преди си ги носех и съм правил и сега ще ги взема няма проблемFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Колеги много е важно когато някой попита какво ще ми струва да се даде точна цена за една услуга.Както казах в Пловдив имаше трума които можеха да се справят с проблема , най вероятно за по малко пари , но в крайна сметка само 1 човек каза цена и срок.Нямам съмнения в колегата kluchar че ще оправи проблема с него за цена не сме говорили но ми беше неудобно да пратя компютъра да София и да го чакам 1 седмица.На мен колата ми трябва и за това дадах 250 кинта за 2 часа
Коментар
-
аз да попитам 2-3 неща като неук в тази област...1)ако сменя патрона на стартера и сложа друг патрон с нов ключ не може ли да си оставя новия ключ и сигнала да идва от стария ключ който ще е на ключодържателя например??в смисъл трябва да влезе самия ключ в гнездото ли?2)имам един проблем с патрона..като запаля колата няма никакъв проблем..понякога като тръгвам да гася не мога да върна ключа обратно все едно се заклещил..трябва бавно и търпеливо да играя с ключа за да гасна колата..този патрон може ли да се ремонтира? 3) този фиат коуд защо искат толкова скъпо за да го махнат?фиат браво 1.4 12в
фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар