Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водачи за ел. стъкла на Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Водачи за ел. стъкла на Типо

Здравейте,Някой знае ли как мога да си направя водачи за ел. стъклата. Никъде не мога да ги намеря, няма ги и при Италианеца. Единият вариант е да купувам направо целите машинки, ама така ще ми излезе малко дебело, при положение че мойте си работят. Ако се намери някой да продава само водачите - още по-добре.Благодаря предварително.

re

Става дума за едни пласмасови ъгълчета които стоят на стъклото,и се движат в уплътнението на вратата. :idea. Аз имах същите проблеми .Свалих си ги от задните стъкла.Все пак тях доста по рядко ги отварям.
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

И това е вариант благодаря за идеята!

Коментар

Re: Водачи за ел. стъкла на Типо

raroo написа:
        Здравейте,Някой знае ли как мога да си направя водачи за ел. стъклата. Никъде не мога да ги намеря, няма ги и при Италианеца. Единият вариант е да купувам направо целите машинки, ама така ще ми излезе малко дебело, при положение че мойте си работят. Ако се намери някой да продава само водачите - още по-добре.Благодаря предварително.
        Наскоро пращах на един колега. Има ги във веригата Александър Ауто. Цената е около 4 лв за брой.
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
          Наскоро пращах на един колега. Има ги във веригата Александър Ауто. Цената е около 4 лв за брой.
          Благодаря колега, направо ме спасяваш. Още днес отивам в магазина им на "бул. В.Левски". Дано да ги има там.

Коментар

raroo написа:
            Благодаря колега, направо ме спасяваш. Още днес отивам в магазина им на "бул. В.Левски". Дано да ги има там.
            Какво стана, намери ли?
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Да, имаше по 4 лв парчето, точно както каза ти. Отново благодаря и... хайде със здраве !

Коментар

А някъде да има инфо как се слагат?
                Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

кола

Търсиш това по което се плъзга от страни стъклото ли от другите модели не става ли а това http://auto-restart.com/index.php/re...a-c-1_116_1799
                  Прикачени файлове
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

nanobanano написа:
                    Когато този водач е износен, стъклото се сваля нормално, но при вдигане, горният му ръб сам излиза от уплътнението. Е, можеш и да му помогнеш малко. Ще видиш малка дупчица на самото стъкло. Слагаш клипсата, закопчаваш я, изваждаш малко уплътнението извън рамката на вратата, колкото да не е под напрежение и го нахлузваш на стъклото, така, че ръбчето на водача да влезе в специалното каналче на уплътнението. После така сглобено го връщаш в нормалното му положение, заедно със стъклото. Изглежда сложно, но е супер лесно. Няма нужда да сваляш кори, моторчета, стъкла и т.н.
                    Fiat Marea 1.8i 16V
                    Fiat Tipo 1.4i 8V
                    Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Направо липсват и на двете предни врати.Тези дни като намеря такива клипси ще ги сложа.Благодаря Ви.

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Rokambol написа:
                        nanobanano написа:
                        Когато този водач е износен, стъклото се сваля нормално, но при вдигане, горният му ръб сам излиза от уплътнението. Е, можеш и да му помогнеш малко. Ще видиш малка дупчица на самото стъкло. Слагаш клипсата, закопчаваш я, изваждаш малко уплътнението извън рамката на вратата, колкото да не е под напрежение и го нахлузваш на стъклото, така, че ръбчето на водача да влезе в специалното каналче на уплътнението. После така сглобено го връщаш в нормалното му положение, заедно със стъклото. Изглежда сложно, но е супер лесно. Няма нужда да сваляш кори, моторчета, стъкла и т.н.
                        На мен праща преди 2 години 4 броя Даже мисля, че два седят някъде в гаража.
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Онзи ден бях в александър ауто и бяха свършили за моя модел и днес трябва да имат вече.

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Working...
                          X