Здравейте преди 1 седмица ми позамина малко акомулатора.От тогава алармата която е с дистанционно централно не работи.В книжката пише нешто по тея въпроси но за съжаление не разбирам италиански.Картата на която трябва да са кодовете я нямам.Всяко мнение ще ми е от полза.Предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем-Не ми работи фабричната аларма-FIAT COUPE
Collapse
X
-
Re: Проблем-Не ми работи фабричната аларма-FIAT COUPE
enforcer написа:Здравейте преди 1 седмица ми позамина малко акомулатора.От тогава алармата която е с дистанционно централно не работи.В книжката пише нешто по тея въпроси но за съжаление не разбирам италиански.Картата на която трябва да са кодовете я нямам.Всяко мнение ще ми е от полза.Предварително благодаря.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
enforcer написа:В книжката пише нешто по тея въпроси но за съжаление не разбирам италиански./ z е преводач ...
, а и има рода в Бургас ...
/
Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
geshabeli написа:enforcer написа:Здравейте преди 1 седмица ми позамина малко акомулатора.От тогава алармата която е с дистанционно централно не работи.В книжката пише нешто по тея въпроси но за съжаление не разбирам италиански.Картата на която трябва да са кодовете я нямам.Всяко мнение ще ми е от полза.Предварително благодаря.
Коментар
-
ivo написа:enforcer написа:В книжката пише нешто по тея въпроси но за съжаление не разбирам италиански./ z е преводач ...
/
Коментар
-
ivo написа:enforcer написа:В книжката пише нешто по тея въпроси но за съжаление не разбирам италиански./ z е преводач ...
/
Коментар
-
enforcer написа:ivo написа:enforcer написа:В книжката пише нешто по тея въпроси но за съжаление не разбирам италиански./ z е преводач ...
/
Коментар
-
/
Коментар
-
стр. 34АВТОДИАГНОСТИКА НА СИСТЕМАТААко включвайки алармата звуковият сигнал "бип" е последван (след 1 сек.) от второ по-късо "бип" ви препоръчваме да проверите дали са затворени вратите, предния капак и багажника. Опитайте отново да включите алармата. В Случай на неуспех се обърнете към FIATДИСТАНЦИОННОДистанционното има бутон А - фиг.3 и диод В. Бутонът активира алармата и мига докато предавателя изпраща сигнал към приемника.Дистанционното работи с инфпачервени лъчи с дължина на лъча около 5 м.при добро състояние на батериите. Насочва се към приемника намиращ се на плафониерата, като не трябва да има препятствия, които могат да бъдат и части от колата както е показано на фиг.5. Дори наличието на мръсотия, лед или сняг може да възпрепятства получаването на сигнала.С цел запазването на батериите е предвидено в случай на продължитерно натискане на бутона задействането на дистанционното да става за не повече от 5 сек. Ако за това време не е задействан приемника поради някоя от посочените причини повторете опита като пуснете и натиснете отново бутона, променяйки ъгъла спрямо приемника.стр.35При доставянето на новия автомобил алармата вече е програмирана от FIAT. При следващи програмирания ви съветваме все пак да се обърнете към FIAT
Условията за започване на програмирането са следните:- да е изключена алармата с дистанционното- да е завъртян аварийният ключ на алармата по посока часовниковата стрелка (в позиция on)- ключа за запалването да е на позиция "стоп" или да е изваден.- вратите да са зотворени и ключалките отключени.Направете следното:1) Дръжте натиснат бутона А - фиг.6 с остър п редмет (например върха на химикал). Червеният диод В мига.стр.362) Продължавайки да държите натиснат бутона А от фиг.6, с другата ръка натиснете бутона върху дистанционното насочвайки го към приемника (на разстояние от около 40 см) така, че диода върху дистанционното да мигне само веднъж. Диодът В започва да свети постоянно - това е сигнал че кодът е запомнен.3)В този момент отпуснете бутона на плафониерата - цикълът на програмиране е завършен.Ако диодът В продължава да мига се налага да повторите програмирането.Поръчка на допълнителни дистанционниПриемника може да разпознае до 4 дистанционни. Ако освен тези, с които се предлага сте поръчали допълнителни дистанционни, запомнете, че програмирането на всички става когато колата е нова.В последствие централата ще изключи тази възможност за програмиране, с цел да се избегне възможността чужди хора да програмират дистанционни към вашата централа.Така, че ако през цялата употреба на колата се наложи поради каквато и да е причина ново дистанционно , обърнете се директно към Rete assistenziale FIAT, носейки всички дистанционни с които разполагате и кодовата карта с лепенките на кодовете на дистанционните.това е ... но май няма да ти е от полза .....
TEMPRA 1.6 i.e. S
Коментар
-
z написа:стр. 34АВТОДИАГНОСТИКА НА СИСТЕМАТААко включвайки алармата звуковият сигнал "бип" е последван (след 1 сек.) от второ по-късо "бип" ви препоръчваме да проверите дали са затворени вратите, предния капак и багажника. Опитайте отново да включите алармата. В Случай на неуспех се обърнете към FIATДИСТАНЦИОННОДистанционното има бутон А - фиг.3 и диод В. Бутонът активира алармата и мига докато предавателя изпраща сигнал към приемника.Дистанционното работи с инфпачервени лъчи с дължина на лъча около 5 м.при добро състояние на батериите. Насочва се към приемника намиращ се на плафониерата, като не трябва да има препятствия, които могат да бъдат и части от колата както е показано на фиг.5. Дори наличието на мръсотия, лед или сняг може да възпрепятства получаването на сигнала.С цел запазването на батериите е предвидено в случай на продължитерно натискане на бутона задействането на дистанционното да става за не повече от 5 сек. Ако за това време не е задействан приемника поради някоя от посочените причини повторете опита като пуснете и натиснете отново бутона, променяйки ъгъла спрямо приемника.стр.35При доставянето на новия автомобил алармата вече е програмирана от FIAT. При следващи програмирания ви съветваме все пак да се обърнете към FIAT
Условията за започване на програмирането са следните:- да е изключена алармата с дистанционното- да е завъртян аварийният ключ на алармата по посока часовниковата стрелка (в позиция on)- ключа за запалването да е на позиция "стоп" или да е изваден.- вратите да са зотворени и ключалките отключени.Направете следното:1) Дръжте натиснат бутона А - фиг.6 с остър п редмет (например върха на химикал). Червеният диод В мига.стр.362) Продължавайки да държите натиснат бутона А от фиг.6, с другата ръка натиснете бутона върху дистанционното насочвайки го към приемника (на разстояние от около 40 см) така, че диода върху дистанционното да мигне само веднъж. Диодът В започва да свети постоянно - това е сигнал че кодът е запомнен.3)В този момент отпуснете бутона на плафониерата - цикълът на програмиране е завършен.Ако диодът В продължава да мига се налага да повторите програмирането.Поръчка на допълнителни дистанционниПриемника може да разпознае до 4 дистанционни. Ако освен тези, с които се предлага сте поръчали допълнителни дистанционни, запомнете, че програмирането на всички става когато колата е нова.В последствие централата ще изключи тази възможност за програмиране, с цел да се избегне възможността чужди хора да програмират дистанционни към вашата централа.Така, че ако през цялата употреба на колата се наложи поради каквато и да е причина ново дистанционно , обърнете се директно към Rete assistenziale FIAT, носейки всички дистанционни с които разполагате и кодовата карта с лепенките на кодовете на дистанционните.това е ... но май няма да ти е от полза .....
Коментар
-
THANKS
ivo написа:enforcer написа:Благодаря ти много!!!!!!!!
Коментар
-
RAZGELE
Sory pak za latinaicata ama toia kredor ne moga da go opravia.Ta otnosno alarmata.Vzah kolata s dve distancionni ednoto si rabote6e a drugoto izob6to ne go biah probval.Zna4i probvah se da programiram 2roto spored prevoda ot knijkata-uspeh-nulev.V karaia na krai6tata re6ih da probvam s ne6to drebno i banalno koeto iavno e dosta 4esto sre6tan problem pri fabr. alarmi.Zapoih otnovo izla4vatelia na distancionnoto koeto rabote6e predi i eto 4e nai nakraia alarmi4kata si proraboti.Ta tova e bilo zna4i to nali ima i edna pogovorka i nai drebnoto kamu4e poniakoga obru6ta kolata.Blagodaria na vsi4ki za pomo6ta nai ve4e na z i ivo.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар