Здравейте, Наскоро ми се разкъса гумичката за централното на Пунтото. Идва зимния сезон и вероятността да влезе вода в ключа, а от там и други проблеми е голяма. За това искам да си го оправя. Ходих до Ауто Италия и Александър Ауто, за да потърся нов корпус за ключа. От двете места ми казаха, че трябва да си направя нов ключ. На въпросът ми не продавате ли само корпус отговорът беше - нито една марка не продава само корпус. ОК ясно, че на вносителите на коли просто не им се занимава с някакви дребни пластмаси и директно ти изкарват нов ключ, ако не, сам се оправяй. Обаче цената далеч не е 80-90 лева, както намерих в някой от постовете. В Ауто Италия беше 460 лв, а Ал. Ауто - беше между 410 и 509 (с и без централно).
За едната скъсана гумичка ми се струва ненормално да давам толкова пари. Някой има ли корпус, който не му трябва или пък някакъв неработещ ключ? Искам само пластмасата с копче за централното. Мислех си и да си направя импровизирано копче, но повечето ми идеи бяха дървени. Ако някой има идеи за бутонче ?. Съгласен съм и на онези "модерните" черупки, при които се натиска копче и излиза ключа. Ако има някой ключар, нека да даде и оферта за дубликат на ключа, надявам се на по-нормални цифри от 500 лв !!! Изобщо приемам всякакви идеи ... Ключът ми изглежда така:
![Shocked](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_eek.gif)
Коментар