Моля ви кажете ми какво да правя -имам два фиата Типо - на единия вратите се затварят като на хладилник и са супер, на другия като ги затварям се чува шум все едно ще ми изпадне стъклаото и продължават да дрънчат докато го карам. Ходих при един "майстор" и той ми каза че някои от леглата за щипките на кората са счупени и няма оправяне. Моля ви ако някой има идея как да се справя с проблема да сподели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум във вратите
Collapse
X
-
Re: Шум във вратите
2fast написа:Моля ви кажете ми какво да правя -имам два фиата Типо - на единия вратите се затварят като на хладилник и са супер, на другия като ги затварям се чува шум все едно ще ми изпадне стъклаото и продължават да дрънчат докато го карам. Ходих при един "майстор" и той ми каза че някои от леглата за щипките на кората са счупени и няма оправяне. Моля ви ако някой има идея как да се справя с проблема да споделиTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
казаха ми че там където се захващат щипките е проблема защото на фиат щипките били много яки и като се махнела крата един два пъти и половината щипки после нямало къде да се закачат. А иначе дрънчи точно като консервена кутия - много е гадно направо почвам да я мразя като тръгна да минавам по паветаThe world belongs to those who dare to be first
Коментар
-
2fast написа:казаха ми че там където се захващат щипките е проблема защото на фиат щипките били много яки и като се махнела крата един два пъти и половината щипки после нямало къде да се закачат. А иначе дрънчи точно като консервена кутия - много е гадно направо почвам да я мразя като тръгна да минавам по паветаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар