Здравейте, Наскоро придобих Фиат Марея и застрахователите искат аларма. Може ли да ми препоръчате някакво качествено изгодно решение, което да мога да вържа с централното заключване. Не търся върха на сладоледа, но и не искам да изгори електрониката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сносна аларма за Мареа
Collapse
X
-
Re: Сносна аларма за Мареа
Estario написа:Здравейте, Наскоро придобих Фиат Марея и застрахователите искат аларма. Може ли да ми препоръчате някакво качествено изгодно решение, което да мога да вържа с централното заключване. Не търся върха на сладоледа, но и не искам да изгори електрониката.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:Estario написа:Здравейте, Наскоро придобих Фиат Марея и застрахователите искат аларма. Може ли да ми препоръчате някакво качествено изгодно решение, което да мога да вържа с централното заключване. Не търся върха на сладоледа, но и не искам да изгори електрониката.
Коментар
-
Estario написа:Здравейте, Наскоро придобих Фиат Марея и застрахователите искат аларма. Може ли да ми препоръчате някакво качествено изгодно решение, което да мога да вържа с централното заключване. Не търся върха на сладоледа, но и не искам да изгори електрониката.не искам да изгори електроникатаFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар