Така закупих си дно пунто катастрофирало!!!1.6 и като тръгна да паля нестава!!!И се оказа че бензиновата помпа не тръгва!!!Ключа е с код и като дам на контакт ми свети на таблото една червена лампичка в формата на дюза!!!Та въпросът ми е дали неразпознава кода и тази лампичка е за това!!!Или да търся проблема някаде другаде!!!Моля помогнете!!!И тази лампичка с тази дюза какво означава!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Ключ Код
Collapse
X
-
аз имам Бравана мен също ми свети тази лампичка която дава сигнал за проблем в инжекционнаонзи ден бях на сервиз и ми казаха,че е заради газовата компа се шашка и дава такъв проблемот тогава на въртях около 50км предимно градсконямаше проблем...........до тази сутрин когато колата отказа да запали.не съм сигурен,че е от това,но предстой да разбератова знам азако разбереш нещо бъди така добър и го споделип.п виж в часта за Бензинови двигатели,там има писано по въпросаможе би и твоята тема ще я преместят танмуспехFIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
-
u_bo
donov написа:...А на таблото изобщто неми светка лампа с ключ и да пише код!!!Да не би таа инжекцийка да е лампата за ключ кода!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар