ladesita написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си направим втори син ключ за 20 до 70 лв. по-еВтино
Collapse
X
-
u_bo
-
чипа е същия на вид, стъклен, като поръчвах ключовете човека ме пита за всички данни на колата по талон и каза, че това е чипа. нещо не правя както трябва, но то не е много сложно принципно.... не мога да разбера къде бъркам.понеже кафявия ключ се отваря много лесно , чиповете на вид са еднакви, доколкото знам няма голямо разнообразие на стъклени чипове за фиат. иска ми се да го направя с помощта на някой от форума, дето е правил процедурата...
Коментар
-
u_bo
-
Re: кола
kluchar написа:Е така не става .Ела да го оправим .А има ли чипове вътре .
Коментар
-
u_bo
ladesita написа:u_bo написа:може да ти е подменен чипа в кафявия ключ - и той реално да е син ключ
Коментар
-
u_bo
ladesita написа:Благодаря за помощта на всички, ще намина по друг повод, тоя проблем го оправихме при твой колега. Чипа е мастърския, само че транспондерите от сините са нови, празни и няма какво да се записва в колата... та ми прекопираха просто червения на другите и сега съм с 3 "червени"
Коментар
-
u_bo написа:ladesita написа:Благодаря за помощта на всички, ще намина по друг повод, тоя проблем го оправихме при твой колега. Чипа е мастърския, само че транспондерите от сините са нови, празни и няма какво да се записва в колата... та ми прекопираха просто червения на другите и сега съм с 3 "червени"
Коментар
-
u_bo
ladesita написа:u_bo написа:ladesita написа:Благодаря за помощта на всички, ще намина по друг повод, тоя проблем го оправихме при твой колега. Чипа е мастърския, само че транспондерите от сините са нови, празни и няма какво да се записва в колата... та ми прекопираха просто червения на другите и сега съм с 3 "червени"
Коментар
-
u_bo написа:ГСП = Груба Селска Проява
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар