Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си направим втори син ключ за 20 до 70 лв. по-еВтино

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ladesita написа:
    не, само кафяв имам. Понеже наистина най-вероятно бъркам, снимах клипче кво точно правя и какво точно светва. При вкаран син ключ изобщо не загасва лампата...
    може би е другия вид чипа на синия

Коментар

чипа е същия на вид, стъклен, като поръчвах ключовете човека ме пита за всички данни на колата по талон и каза, че това е чипа. нещо не правя както трябва, но то не е много сложно принципно.... не мога да разбера къде бъркам.понеже кафявия ключ се отваря много лесно , чиповете на вид са еднакви, доколкото знам няма голямо разнообразие на стъклени чипове за фиат. иска ми се да го направя с помощта на някой от форума, дето е правил процедурата...

Коментар

може да ти е подменен чипа в кафявия ключ - и той реално да е син ключ

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
          Е така не става .Ела да го оправим .А има ли чипове вътре .
          има , разбира се пробвах да ги долепя съвсем близо до ключалката, ама и така не загасва лампата. не съм в София, няма как да дойда, а и от това тестване днес ми падна акумулатора и незнам дали изобщо ще успея да стигна до сф тези дни

Коментар

u_bo написа:
            помислих си го и аз

Коментар

ladesita написа:
              u_bo написа:
              помислих си го и аз
              ако понякога колата пали но остава да свети лампа CODE - е червенако ВСЕКИ път като дадеш контакт с него - изгасва лампата и си пали - е син

Коментар

понякога свети лампата, като я караше татко из квартала зимата лампата нон-стоп светеше. Аз си я изчаквам да загасне и тогава паля, но понякога си карам с лампичка. Предполагам тва значи, че е червения...

Коментар

кола

Не е така може да се прочете-провери дали е мастер чипа ама е по сложно .Като си в София се обади и ще го оправим /проблема/
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Благодаря за помощта на всички, ще намина по друг повод, тоя проблем го оправихме при твой колега. Чипа е мастърския, само че транспондерите от сините са нови, празни и няма какво да се записва в колата... та ми прекопираха просто червения на другите и сега съм с 3 "червени"

Коментар

ladesita написа:
                      Благодаря за помощта на всички, ще намина по друг повод, тоя проблем го оправихме при твой колега. Чипа е мастърския, само че транспондерите от сините са нови, празни и няма какво да се записва в колата... та ми прекопираха просто червения на другите и сега съм с 3 "червени"
                      ами - тъпо е това.цял форум - лесно щеше да намериш някой да ти даде син ключ за да копират него.още веднъж - това си е живо ГСП.

Коментар

u_bo написа:
                        ladesita написа:
                        ами - тъпо е това.цял форум - лесно щеше да намериш някой да ти даде син ключ за да копират него.още веднъж - това си е живо ГСП.
                        гсп? кво значение има дали ще имам 1 червен и 2 сини или 3 червени, като цената за копиране е същата (при тези, дето отидох)

Коментар

ladesita написа:
                          u_bo написа:
                          ladesita написа:
                          гсп? кво значение има дали ще имам 1 червен и 2 сини или 3 червени, като цената за копиране е същата (при тези, дето отидох)
                          ГСП = Груба Селска ПрояваЗначението е, че НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА да се кара със сервизния ключ - за справка service manual - като си скапеш имобилайзера - ще идеш при ключаря за да ти го премахне срещу 120 до 200 лв - според зависи

Коментар

u_bo написа:
                            ГСП = Груба Селска Проява
                            :D :D :D Ставаш ми все по-симпатичен. Когат съм на зор и нямам пари, най-ниската оферта, дето работи ми е най-добрата. С оригиналния мастер е карано 2 години, бившия собственик си пада много тъпо парче и е карал дзвера както му дойде, та имобилайзера щом е изкарал досега няма да го мисля. Предвид колко неща смених дотук, тая кола е златна А онзи като го видя винаги ми идва да го

Коментар

Абе ключар, на това хубавото момиче, как да не и направиш един син ключ и да и го подариш а?
                              0884980422

Коментар

кола

Ми не идва :D Трябва чипа да се смени /да се подготви за тази кола и тогава ще пали . ЧЕРВЕН ключ трудно се прави Не е необходим а и трудно се справят хората с него.
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X