u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си направим втори син ключ за 20 до 70 лв. по-еВтино
Collapse
X
-
1115 написа:Можеш да го пробваш - просто извади гривната около патрона, тя е антената в същмост и с оригиналния ключ даваш контакт и така.Fiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX
Коментар
-
u_bo
нарежи си ключ БЕЗ транспондер в него (около 8 - 10 лв.),долепяш ключа с транспондера до него и пробваш
Коментар
-
Не знам вашите червени ключове какви са но моя се разглабя на 2 половини. На горната се вижда транспондера поставен в леглото и защипан с пластмасови езичета. На половинката с ключа е само микропореста гума за уплътнение. При такъв случай можеш само да сменяш транспондерите за проба като ползваш оригиналния ключ в патрона. А тук намерих заготовки с гнездо за поставяне на ампулата. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16342 Предлагат и с транспондер но моя модел го няма иначе бих си направил още един резерва при тая цена.
Коментар
-
lov написа:Не знам вашите червени ключове какви са но моя се разглабя на 2 половини. На горната се вижда транспондера поставен в леглото и защипан с пластмасови езичета. На половинката с ключа е само микропореста гума за уплътнение. При такъв случай можеш само да сменяш транспондерите за проба като ползваш оригиналния ключ в патрона. А тук намерих заготовки с гнездо за поставяне на ампулата. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16342 Предлагат и с транспондер но моя модел го няма иначе бих си направил още един резерва при тая цена.
Коментар
-
КОЛЕГИ ХАЙДЕ МАЛКО ДА ПОМОГНЕТЕоказа се че мога пробвам транспондера чрез настоящия ключ. И на двата сини ключа които имам мога да извадя транспондерите без да режа ключа само външната обвивка......проблема е следния. сложих транспондера от другия ключ в моя си син ключ и реших да го програмирам.обаче нещо немога да се справя.вкарвам чертвения ключ - лампата КОД изгасва, вадя го слагам синия ключ, лампата изгасвапонееже нямам други сини ключове го вадя и пак слагам червения, но лампата НЕ ИЗГАСВА и съответно нищо не ставакажете къде бъркам и трябва ли да програмирам минимум 2 ключа ????Fiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX
Коментар
-
u_bo
dagrizzly написа:.... трябва ли да програмирам минимум 2 ключа ????
Коментар
-
такаааазначи пробвах следното1 завъртам червения ключ на контакт и лампата гасне2 вкарвам синия ключ и допирам транспондера до него завъртам на контакт и лампата пак гасне изключвам и вадя ключа3 вкарвам пак ключа и допирам другия транспондер и лампата пак гасне вадя ключа4 вкарвам пак червения ключ, завъртам и йок лампата КОД си свети пак някакви идеикажете кои номера на транспондерите трябва да съвпадат, защото втория транспондер е от някакъв друг фиат (незнам нито година нито модел). Клюовете ми се вижадт еднакви транспондерите на външен вид са съвършенно еднакви има някакви разлики в цифричките.Fiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар