Имам само 1 дистанционно и искам да си направя второ.Как става номера?Алармата не знам каква е.Дистанционното е GT:Ако има някой който се занимава с такива работи в Пловдив направо утивам при него!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам само едно дистанционно искам второ!Как?Къде?
Collapse
X
-
Re: Имам само едно дистанционно искам второ!Как?Къде?
npace написа:Имам само 1 дистанционно и искам да си направя второ.Как става номера?Алармата не знам каква е.Дистанционното е GT:Ако има някой който се занимава с такива работи в Пловдив направо утивам при него!Fiat Bravo 1.9 JTD
-
Вярно че не е в Пловдив, но може все пак да направиш запитване тук: http://sts.911.bg/a2/firm.asp?id=2666Може да те насочат нещо ...На мен са ми правили дубликат на дистанционно...Успех!
Коментар
-
u_bo
иди на Кукленско до Бош-а, там има един магазина лъскав за авто-аудио и аларми.там ще ти прочетат дистанционното и ще ти дадат ново, но ще трябва и дда се програмира в колата (около 3 до 5 лв. за 2 минути работа)
Коментар
-
Правят дубликати, но знам къде в Русе, за Пловдив, освен да ги питам тия тука дали имат възможнодт да питат фирмата в София, която дефакто програмира дистанционните, защото трябва да ти прочетат кода на това което имаш.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
u_bo написа:иди на Кукленско до Бош-а, там има един магазина лъскав за авто-аудио и аларми.там ще ти прочетат дистанционното и ще ти дадат ново, но ще трябва и дда се програмира в колата (около 3 до 5 лв. за 2 минути работа)
Коментар
-
u_bo
npace написа:u_bo написа:иди на Кукленско до Бош-а, там има един магазина лъскав за авто-аудио и аларми.там ще ти прочетат дистанционното и ще ти дадат ново, но ще трябва и дда се програмира в колата (около 3 до 5 лв. за 2 минути работа)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар