ЗДРАВЕЙТЕ.ОТ СКОРО СЪМ ВЪВ ФОРУМА. ИМАМ МАРЕА 1.8 97 год. КЛЮЧА ЗА ЦЕНТРАЛНОТО И АЛАРМАТА НЕ РАБОТИ, КАЗАХА МИ, ЧЕ СЕ Е КОДИРАЛ. МОЛЯ ЗА НЯКАКВО ИНФО. БЛАГОДАРЯ.Писането с големи букви се счита за крещенеГрешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ключа на Мареа
Collapse
X
-
Колега, дай повече инфо.Какъв ти ключа - син с бутон или друг?Каква ти е алармата? Ако е фабрична трябва да има поставена ключалка за аварийно изключване под капака за предпазителите - има две положения ON и OFF. Ако я има тази ключалка имаш ли ключе за нея?Имаш ли кодове за отключване на алармата? Те са два и са четирицифрени разделени с точки. Например 4.8.2.1.МАРЕЯ 1.8 16V HLX 98
БРАВА 1.8 16V ELX 96
-
Като за начало направи следното:На плафона имаш един скрит / вдлъбнал / бутон и един светодиод. Двата изглеждат еднакво. В дясно е бутона в ляво е светодиода. С нещо остро например химикал или най добре клечка за зъби натисни бутона и го задръж натиснат. Светодиода започва да мига. Както е натиснат бутона трябва да натиснеш и бутона на синия ключ.Поведението на светодиода може да бъде три вида:1. Ако светодиода светне постоянно това значи, че ключа се е запознал с приемника.2. Ако светодиода загасне това означава, че паметта е заключена и е необходима отключване с кодовете които ти нямаш. Това отключване без да имаш кодовете е описано в ценната тема на колегата 1115, но е за специалист.3. Ако светодиода не реагира на ключа и продължава да мига тогава най вероятно ключа ти не излъчва.Тази процедура се нарича ОПРОСТЕНО ПРОГРАМИРАНЕ и ти дава най обща представа за ситуацията. Лошо е, че нямаш кодовете, но не е късно да ги намериш някъде залепени в колата. Моите ги намерих три месеца след като купих колата.Желая ти успех!МАРЕЯ 1.8 16V HLX 98
БРАВА 1.8 16V ELX 96
Коментар
-
Е мамицата му, никой ли не дири другите теми??? Няма начин паметта да е отключена. Търсете темата на 1115 и четете. Аман.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ПРОБЛЕН СЪС КЛЮЧА НА МАРЕА
kolega diot4eto zagasna.kaji molqte kade da gi tarsq tezi kodowe."1.12. Писането на кирилица е задължително..." http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...аторски екип на fiat-bg.orgMUERTE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар