Здравейте , преди няколко време забелязах един феномен който ми се повтори днес... по принцип при палене светва лампичката Code и угасва... но преди 2 седмици , както и днес не огасна карах близо 20 км , а стоеше светната докъто не загасих и запилих наново... на какво се дължи това ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Code ?
Collapse
X
-
Колега, прочети това: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23458Мисля че ще ти е много полезно
Коментар
-
Re: Code ?
MoHaX написа:Здравейте , преди няколко време забелязах един феномен който ми се повтори днес... по принцип при палене светва лампичката Code и угасва... но преди 2 седмици , както и днес не огасна карах близо 20 км , а стоеше светната докъто не загасих и запилих наново... на какво се дължи това ?Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Re: Code?
Румен Георгиев написа:При мен това се случва / да свети лампата/ само, ако съм загасил колата и веднага без да вадя ключа я запаля отново.Да не би това да е причината?Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
Коментар
-
easylife написа:Румен Георгиев написа:При мен това се случва / да свети лампата/ само, ако съм загасил колата и веднага без да вадя ключа я запаля отново.Да не би това да е причината?http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
thedon написа:easylife написа:Румен Георгиев написа:При мен това се случва / да свети лампата/ само, ако съм загасил колата и веднага без да вадя ключа я запаля отново.Да не би това да е причината?Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
Коментар
-
paralesa написа:колеги искам да попитам нещо и ще ползвам вече създаденбата тема на човека...Въпроса ми е има ли значение от кой ключ ще се направи дубликат или не? Защото купувайки колата имаше само синия ключ,мога ли от него да направя копие което да си действа нормално?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар