jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Миро продава ли скъпо и палене на фиат с манивела
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Цената на фиата ми е 8000лв по фактура и 13000 по Шваке. Не съм ги дал, щото нямам зор - все още си паля колата, а и не е проблем - дори да забрави единия ключ няма да зарави другия. Определено обаче си се хванал на криво хоро. Не е нужно да си на нож с хората от форума, а по-скоро с някой по-мощен, човек от който зависи нещо, а не от занаятчии, които трябва да ядат. Защото като дойде някой като мен да ти свърши раота и ти каже - 40лв, какво правим? Яде бой???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Цената на фиата ми е 8000лв по фактура и 13000 по Шваке. Не съм ги дал, щото нямам зор - все още си паля колата, а и не е проблем - дори да забрави единия ключ няма да зарави другия. Определено обаче си се хванал на криво хоро. Не е нужно да си на нож с хората от форума, а по-скоро с някой по-мощен, човек от който зависи нещо, а не от занаятчии, които трябва да ядат. Защото като дойде някой като мен да ти свърши раота и ти каже - 40лв, какво правим? Яде бой???
Коментар
-
Бе аз си мислех,че сме все разумни хора-каква е тая злоба бе колега?Какво толкова,като не щеш да си правиш ключове-не ги прави.Ако искаш си свали и вратите-спестяваш грижи с ключалките.Всеки има право на мнение,но струва ми се,че добрия тон премина границата.Затваряйте я тази тема,че стана срам за форума.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Миро мисля че цената ти е добра за услугата която предлагаш. Искам да те попитам понеже синия ми ключ е по износен направих му копие ама е калпаво, та въпроса ми е колко ще струва да се направи само межаничната част на ключа по механичния код и да се прехвърли ампулата от старичя ключ на новия?П.С. не си знам този код по който се прави ключа, откаде може да го намеря?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Снимка на ключа ли? Аз имам само синия и на него няма никакъв код написан- Има само един надпис Итали на синята част.Този код пише ли го някаде по колата вътре?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар