В какъв смисъл да е наред акумолатора,да има ток ли.То аз как мога да разбера всъщност кога трябва да си сменя акумолатора?Аз тва копче като го натискам нищо нестава,дали нетрябва нещо батерия да сменя или?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полезна информация за Fiat CODE
Collapse
Важна тема
X
X
-
клю
нали ти обясних хубаво е да се кара със синия ключ а бутона на ключа и диода са за централно поже и алармадано не ти потрябва код картата а и та ти трябва не съм чул някой да се е справил с нея както трябвагледай акумулатора да е наред и да смениш батерията няма да тръгне централното трябва да се прекодира -забравило си е кода или нещо по платката има проблем така че си карай със синия ключ и с допълнителната алармата-централноа акумолатора -и свръзкитеоколо него трябва да са наред щото прави проблем с CODE на колата и няма палене акумулатора се сменя когато свърши -при тях няма точно колко ще работи ако почне да прави проблем се ходи но някой акумолаторджия и той прави замерване и може да ти каже по добре за смяна ли е или може и да караш още.
Коментар
-
Мерси много за отговора,само още един въпрос.Малко ще се отклоня от темата.След като съм с централно трябва ли зимата да си пръскам ключалките със спрей против замръзване,и с какво да си намажа гумените уплатнения за да не залепнат ако са много ниски температурите?Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
-
Здравейте приятели , спешно ми трябва информация къде се намира този блок на имобилайзера от който излизал кабел , който отивал към някаква антена! Колата е Пунто SX 1.1 , 55 к.с. , 1995 година . Моля помогнете!!!Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:може колко то ти трябват ключа да имаш основен 1 червен и още 7 а иначе може да си ги клонираш много а иначе се записват по 1 а на други коли е по 2 ти да не си правиш ключове сам че процедурата е по различна или нещо друго а имаши ли поне един червен или син ключ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар