Master клуча мойе ли да се копира върху TP05 ot JMA ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полезна информация за Fiat CODE
Collapse
Важна тема
X
X
-
колега, добре дошъл (пиши задължително на кирилица!!) Червения ключ трябва да ти е за копиране на други, и не е хубаво да се кара с него, тъй като захаби ли се, няма откъде да се направи копие. По-добре си направи едно копие и карай с него.. пък този го пази някъде за извънредни случаиRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Re: ключ
kluchar написа:може да си направиш ключ но трябва да се запише а не дубликат на чипа
Коментар
-
Възможно ли е от син ключ да се направи кафевия-мастер ключ? И ако да кой може и колко струва, а ако не защо? От програмна гледна точка всичко в мастера си е записано в него и съответно в компа и двете се сравняват в процеса на работа, значи параметрите на мастера би трябвало да могат да се прочетат от компа и от там обратната процедура да се създаде мастер ключ. Така ли е или нещо бъркам?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
u_bo
от мнението на кроко61 и всички следващи - Пълни глупости са писани !!!само ключаря знае какво пише , ама май не обича да обяснява отговора на всичките въпроси и оборването на грешните отговори се съдържа във тази и другите важни теми в раздела.Е Вие господа, ако не обичате да четете какво очаквате ?Че ще се отговаря на въпрос чийто отговор се съдържа във водещия пост?Това с износването на ключа определено беше ............ ново :Само писаното от ключаря е верно. Другите отговори и разсъждения ги забравете и прочетете темата отначало и БАВНО
Коментар
-
Какво да се прави неможем всички да знаем колкото теб и затова питаме, народа казва с "питане до Цариград се стига" и понякога незнанието на един се струва елементарна глупост за друг, но какво да се прави затова хората сме различни.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
u_bo
Re: ключ
NikMar написа:Какво да се прави неможем всички да знаем колкото теб и затова питаме, народа казва с "питане до Цариград се стига" и понякога незнанието на един се струва елементарна глупост за друг, но какво да се прави затова хората сме различни.NikMar написа:Възможно ли е от син ключ да се направи кафевия-мастер ключ? И ако да кой може и колко струва, а ако не защо? От програмна гледна точка всичко в мастера си е записано в него и съответно в компа и двете се сравняват в процеса на работа, значи параметрите на мастера би трябвало да могат да се прочетат от компа и от там обратната процедура да се създаде мастер ключ. Така ли е или нещо бъркам?Stoinyata написа:kluchar написа:може да си направиш ключ но трябва да се запише а не дубликат на чипаB1keP_B0y написа:колега, добре дошъл (пиши задължително на кирилица!!) Червения ключ трябва да ти е за копиране на други, и не е хубаво да се кара с него, тъй като захаби ли се, няма откъде да се направи копие. По-добре си направи едно копие и карай с него.. пък този го пази някъде за извънредни случаиdent написа:Master клуча мойе ли да се копира върху TP05 ot JMA ?кроко61 написа:Здравейте Мога ли да си програмирам по описания начин нов ключ от син -само такъв имам
Коментар
-
Браво и благодаря за синтезирания отговор. колкото до паленето: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=31026&start=30FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
profit
Здравейте колеги. От скоро съм горд собственик на Браво 1.9JTD м.10 1999г. :D Още не съм я регистрирал, но живот и здраве сряда и това ще стане. Имам червен/кафяв мастер-ключ, един син и две карти. Едната определено е за мастер-ключа и има два кода записани на нея - електронен с пет цифри и механичен с една буква и четири цифри. Червения ключ се отваря и вътре има нещо малко и черно ... вероятно транспондера. Нито по него нито по синия има някакви бутони или нещо друго. Втората карта е бяла с надпис секюрити код и на нея пише: Модел тип, Сериен номер и Код номер - четири цифри. Предполагам, че това е някакъв код за алармата, което не ме вълнува особено, тъй като ми сложиха друга. Та въпросът ми е, след като изчетох цялата тема някой има ли информация след като цената на клониран син ключ е 75-85лв., колко горе долу излиза само нарязването на син, който после от мастер-ключа, както разбрах ще мога да си го програмирам сам?
Коментар
-
profit написа:.................................... Та въпросът ми е, след като изчетох цялата тема някой има ли информация след като цената на клониран син ключ е 75-85лв., колко горе долу излиза само нарязването на син, който после от мастер-ключа, както разбрах ще мога да си го програмирам сам?
Коментар
-
ключ
нещо много сложно стана тук не знам ква ти е целта освен да спестиш некой левама пак трябват пари не знам дали ще намериш колега да направи само едното а и ти дали ще се справиш после трябва чипа да е в ключа иначе може и да не действа няма голям обхват а това за ключовете мисля че няма голямо значение с кой от сините кара шофьора ако човека си разбира от работата може да си записваш и триеш ключове колко искаш ако е по стандартния начин на различни коли е различно обикновено до 8 ключа а мастер ключа е 1 - да не се налага да се ползва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар