мерси за отговора колега.буксите са здрави и стабилни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полезна информация за Fiat CODE
Collapse
Важна тема
X
X
-
С Мареата (1999г.) не дойде карта с Fiat CODE, червения ключ е на лице. Въпроса е как мога да си намеря кодовете от пустата карта и да си ги запиша, че ми се иска да ги има. :Dkrasisk написа:колеги, имам само 1 червен ключ. Ще имам ли проблем ако залепя чипа от червения ключ върху приемника на ключалката за да си извадя обикновен резервен ключ и така да елиминирам имобилайзера1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Колеги,имам проблем,който немога да разбера!Сутринта отидох на работо и заключих колата с дистанционното/синия ключ/,след работа си тръгвам и ...дистанционното не действа-неотключи калата.Червеното диотче свети но нищо,отключих с ключа и писна алармата,докато натисках бутончето на ключа тя спря да пищи....и запалих.Тръгвайки видях,че червения диот на средната конзола мига и докато се чудих какво иска...колата изгасна!Няма палене,прибрах се и взех ключа на алармата и обратно,изключих алармата но колата пак не пали!Привечер ще я дотегля до нас/сега трафика е голям/ но незная откъде да я подхвана Дайте съвет,какво да търся.Изчетох цялата тема но бъкел неразбирам от английски а и децата ми ги нъма в града П.С.Купих колата само с 1 син ключ.MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:А какво свети като не пали колат CODE гасне ли отвори корите отколо бушоните или волана би трябвало да има някъде реле -шунтирай го та да пали -някъде може да има прерязана главна жица и да има реле .MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
Коментар
-
plamenHART написа:kluchar написа:А какво свети като не пали колат CODE гасне ли отвори корите отколо бушоните или волана би трябвало да има някъде реле -шунтирай го та да пали -някъде може да има прерязана главна жица и да има реле .MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
Коментар
-
Четох доста, но прекалено голяма информация има в тази иначе много полезна тема. Ще бъда кратък:Светва CODE, не свети лампата за маслото, помпата не включва. Елкон-а показва че компютъра не разпознава ключа, нито синия нито червения. Това след ремонт на двигателя, една седмица без акумулатор.Какво правим?1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Въпросче
Здравейте, имам 1 въпрос тъй като не намерих отговор в различните форуми дано тука намеря. Карам Фиат брава 1.9 JTD 1999 година . Имам задодска аларма но нещо се прецака един от бушоните на таблото и не ми отчиташи ни обортомер ни километраж смених въпростният бушон само че след това не ми бачкшаше алармата имам 3 ключа 2 сини и 1 кафяв всичките работят смених им батерийките светят като натисна копчетата за аларма централното също но просто явно колата не долавя сигнал от ключовете някъква помощ? Благодаря ви !
Коментар
-
kluchar написа:не е требвало да махаш батерийте трябва да препрограмира централното или да си сложиш друга аларма
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар