То вече ще заприлича на чат, ама все пак да запитам - как да си направя син ключ тогава, като нямам нито един останал, а пък не трябва да ползвам червения като модел?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полезна информация за Fiat CODE
Collapse
Важна тема
X
X
-
SFisher написа:Аз моята я купих с три сини ключа. С единия, който използвам колата може да се отключва и да пали. За другите - единия само отключва, а другия само пали. Има ли проблем?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
кола
хубаво е че имаш много ключове ама нещо не чак толкова поче да се направи да е само един ама трябва с този където палиш да се пренаредят патроните по нето или обратното с тези където отвараш да се сложи чипо то този където пали и да се пренареди контактния патрон може ив някой да няма въобще чип и зато ва да не пали възможности много иначе не би трябвало да има проблем и с много ключове стига да не ги бъркаш
Коментар
-
Здравейте!При мен проблемът е следния.Купих си фиат браво септември месец 2009г.Дадоха ми само 2 сини ключа.Попитах каде е червения ключ и картата?Няма ги така е внесохме.Оговорихме вече колата връчиха ми ключовете тествам ключа чрез натискане на копчето и лампичката не светна.Попитах защо не свети и ми отговориха че батериите сигорно са свършили.Когато се прибрах отворих ключовете и на 2та бяха счупени "пластините - копчета" които подават сигнала.Отидох при телевизионен техник сложи ми копче работеше ключа,но за съжеление временно.Отворих го и видях че батериите са окислени когато е запоявал човека не е избърсал кисилината и тя е отишла по батериите.Реших да сменя батериите,но нямаше ефект.Бях в сервиза на фиат с компютър да го погледнат и ми казаха че ключа не подавал сигнал.Искаха да ми вземат 30 лв за проба но не ми дадоха гаранция че ще го оправят и аз не се съгласих. Пак казвам само със 2 сини ключа съм и най-вероятно са разкодирани.Пробвах по описания начин горе нестана. давам на контакт задаржам 2 секунди изключвам задаржам 10 секунди.Ако някой има някаква идея как да си го оправя моля да сподели
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар