за по-евтин син ключ :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26547
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полезна информация за Fiat CODE
Collapse
Важна тема
X
X
-
u_bo
-
u_bo
Re: коли
zloben9000 написа:ДА ама не !Не пали без ЧИПА !Лампичката за Инйекторите НЕ ИЗГАСВА БЕЗ ЧИПА !!!
Коментар
-
прочетох всичко в тая тема ... възможно е някои да ми направи сега забележка ... ама пак ше питам щото моята е сложна .... аз съм с 1 син ключ ... та идеята ми е ... понеже немам пари да давам за 2ри син , пък камо ли за червен ... смятам да си направя един без чип ... просто да ми направи някои обикновен ключар ... как да си спра имобилаизера ..... и дали може да стане някакъв проблем от това .... щото и без тва нямам аларма като си слагам ше ми сложат имобилаизер ... а и другия вариант ... с някво ключе да го вкл. изкл. .... копче... дали не става ??? търся най-евтиния варият ....
Коментар
-
u_bo
chaikata написа:прочетох всичко в тая тема ... възможно е някои да ми направи сега забележка ... ама пак ше питам щото моята е сложна .... аз съм с 1 син ключ ... та идеята ми е ... понеже немам пари да давам за 2ри син , пък камо ли за червен ... смятам да си направя един без чип ... просто да ми направи някои обикновен ключар ... как да си спра имобилаизера ..... и дали може да стане някакъв проблем от това .... щото и без тва нямам аларма като си слагам ше ми сложат имобилаизер ... а и другия вариант ... с някво ключе да го вкл. изкл. .... копче... дали не става ??? търся най-евтиния варият ....
Коментар
-
u_bo
monimsl написа:Проблем със фиат стило,свети нещо като катинар и не върти.Дали си е забравил кода ключа.Има само един син ключ и картата с кодовете.
Коментар
-
До днес се чудих каква тази червена лампичка на ключа и бутона на него..отпред има некакво като диотче и си мислих че е диод-фенерче..но явно тва е цяла система...аз до сега винаги ползвам този ключ с бутона и лампичката..Да разбирам от поста че трябва да си сложа другия... А иначе над огледалото имам едно като черна топка свързана ли е с алармата нещо ,в книжката е показано че имат някаква връзка но италиански неразбирам..ако някои може да ми даде важна информация относно това в разбираеми 2/3 изречения ... Благодаря виFiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
-
Тук чета най-различни неща за ключовите,но аз искам да питам чисто и просто 3 неща:1-во За какво служи копчето на ключа ми отстрани и какъв е този диод отгоре? 2-ро Имам 2 ключа син и червен(кафяв) с кой от двата да карам? 3-то Ще ми потрябва ли някой ден този код който е на някакво картонче,който аз нямам?Колата ми е със централно и аларма и си имам дистанционно и за двете на едно.Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
No one ever really dies
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар