Не се отваря 5-та врата с ключа, изобщо не мога да го завъртя на никъде. Ключа е дубликат, по вратите работи, но сега зимата като че ли напълно отказа да отключва багажника. С ръчката се отваря багажника. Нещо бравата ли се е прецакала, да пръскам с нещо вътре? 100% не е замръзнала в Бургас е топло. Някакви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не се отваря 5-та врата с ключа
Collapse
X
-
С времето се събират мръсотии в патрона и той блокира най добре е да го извадиш, почистваш, смазваш и си готов. А колегата mitenceto89 може да си изпати ако чака да спре и от лоста да се отваря, тогава как ще я отвори за ремонт?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
и аз се присъединявам към клуба на блокиралите задни ключалки при мен много трудно влиза ключа ... и ако влезне не може да се завърти, за сега се надявам лосчето от вътре да си работи нормално докато се пооправи времето и някои топъл и слънчев ден го разглобя и почистяFiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
Не питай старило, ами питай патило. Аз отдавна излязох от клуба на блокиралите ключалки и затова пиша това което съм патил, не е толкова трудно действайте и не се плашете.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Аз за това като купих моята минах всички ключалки, панти, заключващи и блокиращи механизми с WD-40 - всичко, което може да заяде от клеясване беше минато и проверено. Аман от такива европейски поддържани коли - предната ми кола беше внос от Германия - всички ключалки бяха пред блокаж - просто тариката никога не е ползвал ключа, а само дистанцията и бяха клеясали от прахоляк вътре...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Лазглобяване на 5 врата на Мареа комби
Ръкохватката на задната врата на Марейката нещо остана в отворено положение. Не ще да се отпуска обратно . Постоянно свети лампата на таблото за отворена задна врата.а и не мога да си монтирам алармата , централното постоянно се връща в изходно положение , явно заради задната врата ..Трябва да разглобя задната врата , някой да има идея как се разглобява задната ключалка на Мареа 1.8 1997г. комби.Фиат Мареа 1.8 16V бензин
Коментар
-
Re: Лазглобяване на 5 врата на Мареа комби
local1970 написа:Ръкохватката на задната врата на Марейката нещо остана в отворено положение. Не ще да се отпуска обратно . Постоянно свети лампата на таблото за отворена задна врата.а и не мога да си монтирам алармата , централното постоянно се връща в изходно положение , явно заради задната врата ..Трябва да разглобя задната врата , някой да има идея как се разглобява задната ключалка на Мареа 1.8 1997г. комби.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар