Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги помагайте направо се побърквам!! проблемът е решен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега,готиното ти е бравото, ама немога да разбера що си му сложил Абарт стикери , като няма нищо абартово по него..Иначе добре му стоят Дано да оправиш тоз проблем

Коментар

Ще има абартов кит въпрос на време е надявам се. Моля да не ми спамите темата.
      Kара Bravok 1.4 12V 97g.SX и Punto Mk2 1.9 jtd 00g.JTD ELX

Коментар

ilkor написа:
        Първата диагностика извършена по снимка показва че проблема е в червеният надпис на стъклото
        абе човек аз само тоя форум посещавам в другия отдавна не съм влизал, а за надписа е много ефектен, нали не си криви душата благодаря ти за съвета относно проблема утре ще направя друг с логото на нашият форум и се надявам, че проблема ще бъде отстранен

Коментар

Ще оправим колата просто трябва да ми я докараш имаш наи-вероятно студени спойки на иммото и от вибрациите при слагането на веригите се е влошили нещата. По принцип има няколко решеня на проблема не са скъпи споко
          FIAT BARCHETA 1.8 16V 2003G.CHRYSLER 300C 2008G.

Коментар

Колега писал си в заглавието на темата, че проблема е решен. Ако може да напишеш от какво е било и колко ти е струвало за да е полезно на всички като информация.Поздрави, Илко
            Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
            Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

здравеите

проблема го реших като Миро от форума и Гатио моят клю4ар ме свързаха с едно мом4е голям химик та тои ми махна кода и колата ве4е не го търси благодаря на вси4ки които се отзоваха :D

Коментар

Цена на услугата и координати на химика Щото тези работи трябва да се знаят.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

химика се казва митко взе ми 120лв. и ве4е толкова време нямам проблем а за тел. ако някои го иска да пише л.с

Коментар

Все пак мисля, че "махането" на кода - каквото и да значи това не е решаване на проблема, а махане на кода. Както е казал Сталин - "ест человек-ест проблем, нет человек-нет проблем". Ти си направил същото. Като гледам си мераклия, а пък така да омажеш колицата. Хората ти писаха, че има специалисти във форума, които ще ти помогнат. За да е колата "натокана", не са толкова важни стикерите и абарт-кита. ЩОМ ГО ИМА В КОЛАТА - ТРАБВА ДА РАБОТИ. Това е принцип.Лошото е, че ние пак не знаем как се решава проблема.
                    PUNTO 1,2 8V 2001

Коментар

pepo написа:
                      Все пак мисля, че "махането" на кода - каквото и да значи това не е решаване на проблема, а махане на кода. Както е казал Сталин - "ест человек-ест проблем, нет человек-нет проблем". Ти си направил същото. Като гледам си мераклия, а пък така да омажеш колицата. Хората ти писаха, че има специалисти във форума, които ще ти помогнат. За да е колата "натокана", не са толкова важни стикерите и абарт-кита. ЩОМ ГО ИМА В КОЛАТА - ТРАБВА ДА РАБОТИ. Това е принцип.Лошото е, че ние пак не знаем как се решава проблема.
                      о,кеи бе колега с кво сам си омазал колицата и що мислиш 4е колата ми я правят някакви бръснари 95% от проблемите си ги ремонтирам аз за разлика от мн. други колеги и особено при 1.4 12v както антената и имото са марели а компа е бош следвреме по4ти на вс. 5-та фиатка прави врътки и не си мисли 4е не съм знаел какво купувам в смисъл знаех за недостатъците на модела 1.4 12v и съм мн. доволен!!!! благодаря ти за съветите и ако оби4аш не ме у4и за кое трябва да ми е натокана колата дали с стикери или с дрънкулки ами даи да видим твоита бе отворко и това са едни от първите снимки на колата ми ясно ли ти е!!!!!!!!!от цялата тази работа ми стана ясно 4е си голям професор които ръси мозък и не може или не иска да помогне по темата по една или др. при4ина

Коментар

Леле, младеж, успокой топката бе... много нервно..., колегата друго ти казваше, ама нали съвременната младеж акъл не искате...
                        Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                          Леле, младеж, успокой топката бе... много нервно..., колегата друго ти казваше, ама нали съвременната младеж акъл не искате...
                          e кво му е нервното това си е истината бе колега не искам съвет какво да си направя по колата а как да се преборим с проблема нали

Коментар

а как да се преборим с проблема нали
                            Спокойно. Свикнал съм. Само това с отворкото не е на място, ама нейсе. Не за друго, ами защото наистина съм си отворко. Айде сега младежа да си чете цитата и да каже като му се задръсти филтъра, сменя ли го или го маха и си джитка без него.
                            PUNTO 1,2 8V 2001

Коментар

pepo написа:
                              а как да се преборим с проблема нали
                              Спокойно. Свикнал съм. Само това с отворкото не е на място, ама нейсе. Не за друго, ами защото наистина съм си отворко. Айде сега младежа да си чете цитата и да каже като му се задръсти филтъра, сменя ли го или го маха и си джитка без него.
                              баце що се заядаш ако мислиш 4е само ти си отворко се лъжеш не мисля 4е разликата във възръстта има зна4ение за тва кои колко разбира от дадено нещо а относно филтъра немам изобщо такъв а масления го сменям когато доиде ред на ангр. ремък на около 50 000км.или ако заяде късата щанга на термустата и ми пре4и за разлика от мн. други колеги и може би ти аз имам типо на което съм му навъртял около 90 000км и се справям колкото за себе си ако искаш да се правим на велики може но ми се струва тъпо щото не е форума да ръсим излишен мозък а за да си помагаме надявам се 4е си интелигентен господин и си ме разбрал ти се заяде с мен а аз не си оставям магарето в калта но ми стана мн. забавно за което ти благодаря сериозно

Коментар

Тише, момче, наистина си много нервозен... Вероятно е от порциите тестостерон, които произвеждаш, защото предполагам това 21 са годинките ти... Дам. По-спокойно. Хората сме тук да си помагаме, а не да си пречим, а това как ще си караш колата - никой не ти казва, но ти се казва, че е редно проблемът да се оправи, а не само да се ОТСТРАНИ ... Разликата е малка, но ключова.
                                Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                                X