Имам 3 ключа за колата(фиат купе спортинг) единя има копче на него и би трябвало да отваря вратите автоматично от разтояние това, обаче не става.можете ли да ми кажете какъв би могьл да е проблема и евентуално как или къде да го реша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ключа не ми отваря...
Collapse
X
-
Купе спортинг ? - пунто или какво....Шото купе спортинг няма и коя година е ?Иначе и аз съм със пунто спортинг и нямам такива копчета по ключа (демек е поръчвано без аларма)На братчедката пунтото е с копче но не работи.Виж дали не е разкачена алармата ,на 1 познат с пунто кабрио каза ,че му е била разкачена алармата.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
ако е удобно и аз да се намеся в темата но с малко офтопик и аз на ключа имам копче за отключване обаче аларма нямам а съм виздал 1-2 пъти да премигва индикацията на таблото в произволни случаи ... и се чудя дали просто не е изключена ... може ли да ми дадете някакъв ориентир евентуално къде се намира модулът на алармата и тн.или ако някой колега има такава фабрична аларма на пунто да драсне едно лично да не омазваме темата... Благодаря предварително и се извинявам за намесата в темата на колегатаFiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар