Знам, че има възможност да се нагласи алармата, така че като я пуснеш и ако стъклата са ти отворени автоматично да се затворят. Определена аларма ли трябва или може по някакъв начин да стане и с обикновена?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно аларма и ел.стъкла
Collapse
X
-
Re: Въпрос относно аларма и ел.стъкла
Mindzu написа:Знам, че има възможност да се нагласи алармата, така че като я пуснеш и ако стъклата са ти отворени автоматично да се затворят. Определена аларма ли трябва или може по някакъв начин да стане и с обикновена?M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
-
Попринцип не всяка аларма има функцията "комфорт" затова се поинтересувай. Иначе както колегата ти каза взима се допълнително модул за "комфорт" и се монтира.В Ravena струва 25евро. А се взима допълнително тъй като фиат го нямат вграден в системата си.вградени ги имат предимно японските коли и тогава алармата сама командва стъклата.успех колега.Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
pugsy написа:отиваш и си купуваш едно "реле за време" 2-3 релета и си го правиш сам - не повече от 10лвпочти всеки голф3 има тази функция,като може дори през ключалката да вдигаш и сваляш стъклатаFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Коментар
-
Mindzu написа:Аз съм момиче бе хора, мислите ли, че разбирам от релета и мога да си ги нагласяFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Коментар
-
pugsy написа:отиваш и си купуваш едно "реле за време" 2-3 релета и си го правиш сам - не повече от 10лвпочти всеки голф3 има тази функция,като може дори през ключалката да вдигаш и сваляш стъклатаFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
gmg_service написа:pugsy написа:отиваш и си купуваш едно "реле за време" 2-3 релета и си го правиш сам - не повече от 10лвпочти всеки голф3 има тази функция,като може дори през ключалката да вдигаш и сваляш стъклатаFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
gmg_service написа:pugsy написа:отиваш и си купуваш едно "реле за време" 2-3 релета и си го правиш сам - не повече от 10лвпочти всеки голф3 има тази функция,като може дори през ключалката да вдигаш и сваляш стъклата
Коментар
-
pugsy написа:gmg_service написа:pugsy написа:отиваш и си купуваш едно "реле за време" 2-3 релета и си го правиш сам - не повече от 10лвпочти всеки голф3 има тази функция,като може дори през ключалката да вдигаш и сваляш стъклатаПрикачени файловеFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар