Значи проблема при мене е такъв, аларма имам и то оригинална , но колата е пристигнала от Италия без дистанционното... Сега въпроса е може ли да се разкодира или както се води там и да се направи чип с дистанционно или трябва да слагам нова аларма, като второ ми е по неизгодно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да се разкодирва или както там се казва аларма?
Collapse
X
-
Значи когато купих колата ми я дадоха с ключа за палене(то и с него се прави всичко друго) и с едно малко ключе с емблемата на фиат върху него.С баща ми 2 месеца си блъскахме главите тоз малкия ключ за какво е и най-накрая татко ми разбра ... За алармата е , обаче с него мога само да я оставям на положение Оn и Off и т`ва е...Та се питах няма ли начин да се направи някаква "мизерия" и да мога да я ползвам.Един приятел каза ,че на предишната им кола изгубили дистанционното и просто им променили честотата ,мисля на чипа на алармата, и им дали ново дистанционно за тази честота.
Коментар
-
Re: РЕ
MrElectro написа:gmg_service написа:След като е оригинална,какво дистанционно търсиш??Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Сори ама малко OFF TOPIC ....
Аз имам оригинален ключ за моето Пунто с бутонче и лампичка на него!!! Само дето НЕ работи нито централното нито алармата!!! Мисля, че е така защото колата "не разпознава" ключа. Четох стари теми как да го "разпознае", но ставаше дума за Мареа. При Пунтот явно "разпознаването" става по друг начин. Някой знае ли как? Пишете ми моля ви. (ЛС)Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар