Здравейте, колеги, От скоро имам (по точно от по малко от седмица) Фиат Стило. Мъчех се доста сериозно, а и във форума прегледах, но не можах да намеря подобна тема и за това повдигам въпроса тук.Когато отключвам колата с дистанционното, се отваря само вратата на шофьора, а като вляза вътре, чрез копче, отварям и всички останали - приятели казват, че това било супер - сигурност уж, но мене адски много ме дразни. Та въпроса ми е, има ли някакъв начин да мога да отварям всички врати с дистанционното, или няма?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Централно заключване на Стило
Collapse
X
-
Re: Централно заключване на Стило
tod_punto написа:Здравейте, колеги, От скоро имам (по точно от по малко от седмица) Фиат Стило. Мъчех се доста сериозно, а и във форума прегледах, но не можах да намеря подобна тема и за това повдигам въпроса тук.Когато отключвам колата с дистанционното, се отваря само вратата на шофьора, а като вляза вътре, чрез копче, отварям и всички останали - приятели казват, че това било супер - сигурност уж, но мене адски много ме дразни. Та въпроса ми е, има ли някакъв начин да мога да отварям всички врати с дистанционното, или няма?Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар