Проблема е такъв: Бравата блокира и неще да се отвори нито от вътре нито от вън, когато заключвам колата бутончето не се движи, а се чува, че бравата работи. Най-вероятно някой зъб е здал багажа и сега няма как да отворя вратата за да сваля бравата и да да сложа друга или да я отремонтирам.Ако някой може да даде идея как да отворя вратата (ако има някъкъв трик) ще му бъда много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да отворя задната врата. [Темпра]
Collapse
X
-
Значи ако правилно съм разбрал ти е блокирала в заключено положение? На мен ми се случи подобно нещо, само че не искаше да се заключи, даже и на ръка Опитах няколко пъти отключване/заключване като същевременно помагах на бутончето с ръка и накрая се отблокира. Естествено последва смяна на бравата.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
-
1115, какъв патрон???Митко, кората съм я свалил (това пропуснах да го кажа). Когато откл./закл. се чува, че бравата работи. А бравата е от тези с оригиналното центално т.е. електрическа. Инче корпуса си е пластмасов, но е на много шибано място и не ми го побира акъла как ще стигна до бравата. Маи ще се налага да "обезкостя" вратата и да изкъртя пластмасата и така да отворя. Все още обаче чакам някоя друга идея, преди да предприема действия.
Коментар
-
Преди около месец така ми се заключи задна лява врата само че на Мерцедеса ми.Какво ли премислях и бях стигнал до заключението да режа вътре кората на вратата.Тогава се реших и отидох на ключар и той ми я отвори за две минути.Просто свали гумената лента да го кажем по която се плъзга надоло стъклото и тогава се отвори прорез около половин см. между ламарината на вратата и самото стъкло и с една спица от колело единия край на която е подгънал около 1 см. на 90 градуса и точно тоя край го провря в това разтояние и закачи езика на бравата и я отвори.Дано ме разбереш какво исках да ти обясня но най добре отиди до ключар.Верно това не е брава с ключалка но те най добре знаят какво да направят.
Коментар
-
Бих ти предложил да свалиш кората и на другата задна врата и хубаво да видиш какво се задейства като се заключва и отключва и по нея да добиеш представа какво би могъл там да дръпнеш или натиснеш та да се отвори. заключенат .Даже можеш като отвориш здравата врата и да свалиш ключалката да я видиш хубаво какво представлява и по нея да отвориш другата.Желая ти успех. :D
Коментар
-
коцев написа:Бих ти предложил да свалиш кората и на другата задна врата и хубаво да видиш какво се задейства като се заключва и отключва и по нея да добиеш представа какво би могъл там да дръпнеш или натиснеш та да се отвори. заключенат .Даже можеш като отвориш здравата врата и да свалиш ключалката да я видиш хубаво какво представлява и по нея да отвориш другата.Желая ти успех. :DTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
коцев написа:Бих ти предложил да свалиш кората и на другата задна врата и хубаво да видиш какво се задейства като се заключва и отключва и по нея да добиеш представа какво би могъл там да дръпнеш или натиснеш та да се отвори. заключенат .Даже можеш като отвориш здравата врата и да свалиш ключалката да я видиш хубаво какво представлява и по нея да отвориш другата.Желая ти успех. :DTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар