Някой има ли представа защо задната чистачка се включва,когато тя прецени! Имам предвид, че като я включа си работи,но често се включва и сама независимо дали е влажно или не! Къде би трябвало да дава контакт?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо задната чистачка работи самостоятелно??
Collapse
X
-
при мен чистачката прекъсва заради лош контакт на връзката на капака на багажника. особено след проливни дъждове трябва да почиствам пластинките. а самото реле се намира на обратната страна на таблото с бушоните, до това за отоплението на задното стъкло. потърси, има тема от мен, за моята сага по търсенето и ремонтирането на въпросните реленца, които се достъпват чрез сложни акробатични упражнения, ако не искаш да разглабяш таблото на бушонитеBravo SX TD100, 1997
Коментар
-
В неделя се зарових в багажника и разглобих всичко ,което можеше да се разглоби.Много мръсотия имаше само по дръжката отвътре,където е пружината.Всичко друго за мое учудване беше чисто, без мръсотия и корозирали клеми!Смазах и сглобих отново,днес цял ден не се включва!!Ако се е оправила не разбрах от какво!Между другото сега забелязах ,че не съм писал каква е колата: Мареа комбиFiat Marea Weekend 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар