Някой има ли идея защо всеки път когато се хващам за някоя врата и ме удря ток??А и когато паля не трябва ли вратите да се заключват автоматично? Че моите си стоят отключени?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ток по вратите.
Collapse
X
-
Re: Ток по вратите.
dreamfool написа:Някой има ли идея защо всеки път когато се хващам за някоя врата и ме удря ток??А и когато паля не трябва ли вратите да се заключват автоматично? Че моите си стоят отключени?
Коментар
-
Това е статично електричество което се получава когато тапицерията е силонова и дрехите също примерно с анцунг и като се местиш се получава при сеата ми така се получаваше и проблема го решавах като се хвана за металната рамка на вратата при слизане и така не получавх гадните бодежи това мога да ви посъветвам хващаш метал и тогава слизаш. Имал съ случай при които слизам от колата оставям вратата отворена и отивам да отворя капчаката на резервара и между ръката ми и капачката прескочи искра добре че колата беше дизел.Обичам си работата.
Коментар
-
dreamfool написа:Някой има ли идея защо всеки път когато се хващам за някоя врата и ме удря ток??А и когато паля не трябва ли вратите да се заключват автоматично? Че моите си стоят отключени?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
dreamfool написа:Някой има ли идея защо всеки път когато се хващам за някоя врата и ме удря ток??А и когато паля не трябва ли вратите да се заключват автоматично? Че моите си стоят отключени?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар