Здравейте,Както може би повечето от Вас знаят направата на ключ код 2 / резервен ключ или колата няма никакви ключове / е свързано с поръчката на такъв от Дилъра по шаси и чакане на 2 седмици за доставка,а и също така необходимостта от поръчка на Код картата когато липсва също усложнява нещата.От миналата седмица проблема с този модел ключове е решен.Направата на ключ е сведен до 1-2 дни и необходимостта от Код картата е елиминиран .Адреса на ателието ми е в гр.София,бул. Александър Стамболийски №186,бл.10тел. 0888 638 574
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Направа на ключ Код2
Collapse
X
-
Re: Направа на ключ Код2
mirolock написа:Здравейте,Както може би повечето от Вас знаят направата на ключ код 2 / резервен ключ или колата няма никакви ключове / е свързано с поръчката на такъв от Дилъра по шаси и чакане на 2 седмици за доставка,а и също така необходимостта от поръчка на Код картата когато липсва също усложнява нещата.От миналата седмица проблема с този модел ключове е решен.Направата на ключ е сведен до 1-2 дни и необходимостта от Код картата е елиминиран .Адреса на ателието ми е в гр.София,бул. Александър Стамболийски №186,бл.10тел. 0888 638 574
Коментар
-
Здравейте отново,Искам да Ви дам още малко допълнителна информация за новостите които предлагам от скоро.Предполагам ,че някои от Вас са се питали какво означава надписа KEY CODE върху картите на по-новите коли или какво представляват едни метални / пластмасови /пластинки с набити букви и цифри.Та това е кодирана информация за това какво представлява нарязването на вашия ключ.При наличието на такава карта или пластина и при загуба / износване/ на ключа отпада необходимостта от разглобяване на колата и демонтаж на ключалки - просто собственика на МПС-то трябва да пази тези неща и когато му се наложи да дойде при мен в ателието и да му направиме ключа за негова кола.За това съвета ми към всички собственици на коли е: ако имате горепосочените неща да ги пазите , а ако ги нямате да се обърнете към фирмения сервиз и да си ги поръчате.Alfa Romeo ,146, 1.9JTD, '99
Коментар
-
mirolock написа:Здравейте отново,Искам да Ви дам още малко допълнителна информация за новостите които предлагам от скоро.Предполагам ,че някои от Вас са се питали какво означава надписа KEY CODE върху картите на по-новите коли или какво представляват едни метални / пластмасови /пластинки с набити букви и цифри.Та това е кодирана информация за това какво представлява нарязването на вашия ключ.При наличието на такава карта или пластина и при загуба / износване/ на ключа отпада необходимостта от разглобяване на колата и демонтаж на ключалки - просто собственика на МПС-то трябва да пази тези неща и когато му се наложи да дойде при мен в ателието и да му направиме ключа за негова кола.За това съвета ми към всички собственици на коли е: ако имате горепосочените неща да ги пазите , а ако ги нямате да се обърнете към фирмения сервиз и да си ги поръчате.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68Искам да направя уточнение : Новостта е следната- вече мога да правя ключове на които в началота на металната част освен символа който представлява пресечени кръгове с триъгълник има и цифрата 2.Ключовете на които има само символа без цифра се правят почти във всяко второ ателие, обратно на това ключове на които има цифра се поръчват само и единствено по шаси в представителството.Това беше така до скоро.Предварително искам да отговоря на някои които може би ще ме питат- ключовете които правя са чисто механични - нямат вградени фабрично вградени дистанционни в пластмосовити дръжки на ключовете- изработвам втори / трети / ключ за дадената кола с различен електронен код за колата - не копирам вашия ключ- изработването на ключ става след демонтаж на модул от колата и извличането от него на нужната информацияAlfa Romeo ,146, 1.9JTD, '99
Коментар
-
mirolock написа:Stoyan_68Искам да направя уточнение : Новостта е следната- вече мога да правя ключове на които в началота на металната част освен символа който представлява пресечени кръгове с триъгълник има и цифрата 2.Ключовете на които има само символа без цифра се правят почти във всяко второ ателие, обратно на това ключове на които има цифра се поръчват само и единствено по шаси в представителството.Това беше така до скоро.Предварително искам да отговоря на някои които може би ще ме питат- ключовете които правя са чисто механични - нямат вградени фабрично вградени дистанционни в пластмосовити дръжки на ключовете- изработвам втори / трети / ключ за дадената кола с различен електронен код за колата - не копирам вашия ключ- изработването на ключ става след демонтаж на модул от колата и извличането от него на нужната информацияFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
mirolock написа:правилно си схванал,това имах в предвид - без дистанционно, чисто механичен - ключ + чипA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
здравей,син ключ - 70лв. / направа на копие/червен ключ - 70лв. / направа на копие/червен ключ - 120лв. / направа при липса на такъв/изтриване на червен ключ - 150лв. / изтриване в имото и моторния компютър и направа на нов червен ключ/За притежатели на клубен стикер - 10% отстъпка. :DAlfa Romeo ,146, 1.9JTD, '99
Коментар
-
изтриване на червен ключ - 150лв. / изтриване в имото и моторния компютър и направа на нов червен ключ/Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар