Здравейте! Жена съм, простено ми е Имам сериозен (за мен) проблем. Фиат Фиорино Мултиджет 2008 г. Вадя ключа, остават да работят светлини, парно, радио... И на другия ден съм без ток. Не е само това. Дава ми несвързани грешки- не можела да се отвори въздушната възглавница, не можел да се включи fuel cut off и още нещо имаше. При опит да запаля, в 50% от опитите и показва катинарче и не мога да запаля. Откачам- закачам клема, пали. В някакъв момент решава, че трябва да си включи единия стоп, докато си седи на паркинга, а ключа в джоба ми и тока изтича, естествено. Все ми се струва, че ако и да е от клемореда на контактния ключ (според майстора), като че ли не е само това. Някакъв съвет какво се побърква и при кого да я карам? А, още нещо. Дистанционното заключване работи, когато си иска. И си изгуби "гласа".От Варна съм. В понеделник ще съм в София. Трябва да поема риска да пътувам с нея дотам, нямам избор. Благодаря на всички, които си направиха труда да прочетат!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това може ли да е от контактния ключ?
Collapse
X
-
1Няма гориво до двигателя но може да е от няколко неща -провери стоповете и мигачите заедно
2 Не стига ток до компа и не познава ключа- тогава не е мъчи много да не падне акумулатора и да остане светнат ключа винаги
3виж маса към двигателя-купето
4 Бутона за прекъсване на гориво може да прави проблем-ако си е удрял скоро.
5може и клемореда да е но малко ме съмнява.
като си в София се обади
-
kluchar написа: Преглед на мнениетокато си в София се обади
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоТърси-направи това където писах по горе.
С уред виж захранване да не се губи някъде по букси -бушони
Коментар
-
Щом си от Варна , поговори с Ивайло Радев от Автоцентър Ауто Тех 1 . Той специалиста на италианките във Варна.Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V
Коментар
-
vi4444o написа: Преглед на мнениетоЩом си от Варна , поговори с Ивайло Радев от Автоцентър Ауто Тех 1 . Той специалиста на италианките във Варна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар