Здравейте, съфорумци ! Вече дишам по-спокойно ! Фиат сервиза, в който закарахме колата, ми откриха и поправиха проблема. Не ми разкриха никакви детайлности, но поне ми казаха, че е имало проблем в електро инсталацията и затова е горял бушона. Голяма грешка съм допуснал като не проверих бушоните още в началото. Така дадох повече пари за ремонт и повече време бях без кола. В понеделник ще я закарам пак там за смяна на масло, антифриз, филтри и най-вероятно термостат. Също така ми предстои преглед на ходовата част и стенд. Спирачките биват, но гумите са зимни и са карани лятото, защото са леко твърди-изпечени. Приятен уикенд на всички !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова Крома във форума и мигновен проблем с патрон за запалване!
Collapse
X
-
ogi28b написа: Преглед на мнениетоКолеги, недопустимо е да има две отделни теми в два различни раздела, в единия - по същество, а в другия - не, за една и съща кола с един и същи проблем. На всичкото отгоре обсъждането на проблема става в грешния раздел. Моля ви, отнасяйте се малко по-сериозно. Утре някой с подобен проблем къде ще търси, какво ще намери... Това е форум, а не фейсбук, всеки да си пише каквото където и когато му падне.
Местя тази тема където трябва, а другата я заключвам.
Коментар
-
todor_82 написа: Преглед на мнениетоказаха, 4е причината
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар