Здравейте интересува ме следното имам оригинално дистанционно /с трите бутона/ от Панда 1,2 на което съм сложил заготовката от моят ключ Панда 1,1 /преди това да кажа , че на шофьорска врата монтирах машинка за централното от Панда 1,2 и по този начин четирите вратите вече ги отключвам с дистанционното на алармата която няма нищо общо с оригиналното дистанционно/. Та въпроса ми е можели да се обучи оригиналната платка на ключа да отваря тези вратите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обучение на дистанционно на оригинален ключ
Collapse
X
-
Е ти ще измислиш една голяма рационализация
Не се занимавай
Коя Панда е след 2005 ли е товаПоследна редакция от kluchar; 01.02.2017, 19:33.
-
По принцип фабрично колата е с централно само на вратите но от майстора разбрах , че не може в това състояние да се върже към алармата на колата. Затова подменихме шофьорската машинка от друга панда която фабрично има централно на всички врати и задният капак и я вързахме към алармата. По късно аз подмених и машинката на багажника но тя се оказа с две букси а аз нямах инсталация за тях .Затова прохарах два кабела от предната шофьорска врата и захраних машинката а другата букса с три кабела остана празна. Подмених и самата брава тъй като е с бутонче но до него си имаше прокарана инсталация. В момента всички врати мога да отключвам и заключвам дистанционно с изключение на задната нея само я отключвам . Заключването и става ката е вдигна и я пусна но за сега това ме устройва. Явно трябва да се прокара допълнителна инсталация.
Коментар
-
Колега, преди време и ние си задавахме същия въпрос за Браво-2 - дали може да се направят да работят и бутоните за централното. Обиколихме доста автоключари в Бургас и всички ни отпратиха - не можело, трудна работа, да сме се обърнели към Ауто Италия. Всички предлагаха да ни направят само ключ с код за палене. Та питахме и в Ауто Италия. Там предлагат оригинален, напълно функционален ключ с всичките му бутони на цена от 400лв.
В крайна сметка направихме един, с който да може да се пали колата, но без централно за 80лв при най-близкия ключар.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
Не сте отишли при човека където трябва
В Бургас е най добрия ключар в Епропа
тука сега се горови за две неща
има ключ за Браво 2 като на Стило и се прави
а колегата по горе пише за кодиране на централно от съществуващ ключ ФИАТ към сложена допълнителна аларма която си няма нищо общо с оригиналните неща от Фиат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар