Здравейте някой може ли да ми даде съвет къде мога да намеря Компютър и Имобилайзер за Стило 1.6 16v 2002 , Търся от половин година и никакъв резултат , звъня на всяка нова обява в мобиле и карса но винаги са продадени ...ужас, някой ако има идея къде мога да поръчам или нещо подобно ще съм му много благодарен. Не ми се продава колата на части като може да се оправи за 500лв ,но вече мина доста време а този комплект не мога да го открия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило CPU и Имобилайзер
Collapse
X
-
Също така искам и да попитам няма ли вариант за премахване на Имобилайзера тъй като оригиналния компютър изгоря в ,намерих друг който пасна на стилото но не разпознава Имобилайзера в последствие разбрах че всичко върви комплект заедно с ключа , но все пак компютъра е работещ, та въпросът ми е дали не може само да се премахне Имобилайзера , попитах тук там всеки ми казва че не знае дали ще стане , ако някой има опит да сподели ще съм много благодарен!
-
Виж тук как се прави.http://www.kolegi.info/viewtopic.php?f=18&t=7025Пък ако решиш да го продаваш пиши на лични.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар