Имам проблеми с централното. Когато се опитам да го заключа от копчето, се заключва само дясната (пасажерска) врата и веднага се отключва. Лявата не помръдва. Когато опитам да я заключа лявата ръчно не става. Не ми дава да натисна палчето. Трябва от пасажерската отвътре да го направя. Според мен машината в лявата врата е дала фира? Дали идва това от нея? Някъде има ли упътване как се сваля и сменя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с централното? Лява машинка?
Collapse
X
-
Малко е сложно при мен, понеже не виждам нищо и не знам нищо къде е вече. http://prntscr.com/aemj67Погледни снимката. Трябва да ми кажеш откъде до къде да режа. И за машинката и за кабела. Снимката е стара на дясната врата.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Режи в дясната част под лостчето, което ти идва от бравата.Размърдай преди това буксата, която влиза във вратата, може там да не прави добър контакт.Разкачи я и я закачи наново."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Оправих го. Напръсках го добре и тръгна, но все пак основния проблем си остана. Днес освободих кабелите, но не можех да достигна буксите, за да ги махна веднъж и да напръскам с контактен спрей. Като вляза в колата при затворени врати от шофьорската врата мога да задействам централното. Натискам палчето и двете врати се затварят и отварят нормално, но ако пробвам от пасажерската, шофьорската не реагира. Същото се отнася и от дестенционото копче. Освен пак да отворя вратата и да се опитам да достигна тия букси... ама така са заврети, че нямаш напън да ги махнеш. Опитах тази дето е до механизма отстрани на вратата, но само я набарвам с пръсти.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар