Мулти еку скан. И не си разбрал правилно. Имат карти. Там имаш 6 цифрен код за синхронизация на дистанционното. И да. Скъпи са. Поне 200 лв преиздаване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централното заключване на Стило
Collapse
X
-
Благодаря за бързата реакция Днес минах при познат с бошовска програма за диагностика но стара версия .. както и да е свърза се с централния модул, тоя зад бушоните.. според него всичко в колата е ОК а ключа ми е скапан .. кода на дистанционното го видях дамн Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 що не го записах.. фактически кой е забравил кода? Шото имаше някакъв код там от букви и цифри .. що не го снимах пфууу... не съм сигурен обаче дали не е кода на ключа/имобилайзера .. програмата му е на руски..Та ако си е забравило дистанционното няма да го има там този код мисля? И казва че има записани 1 "ремоте" последна команда от това "ремоте" е команда1 .. която е бутон заключване, батерия статус - ОК казва явно и батерията като предава команди ... та извадих батерията натисках копчета няма ефект .. все едно и също чете макар да рестартирахме връзката през OBD.. сега май трябва да разбера дали ключа нещо не е дал фира.. идеята ми е чрез осцилоскоп да се види дали предава изобщо ... и ако се е скапал сложно .. купуване на ново "ремоте" и търсене кой да ми го обучи към компа ... или компа да се обучи към новото "ремоте"...по вероятно е да се обучи "ключалката" да се отключва с новия "ключ" ..Значи програмата му нямаше опциите за добавяне на нови кодове от дистанционно - вероятно там се виждат кодовете подавани към компа - тоест "ремотета" които компа чува, но за да почне да реагира трябва да се добави/запише в компа... така щях да разбера поне дали работи моето "ремоте" .. но ако работеше и го има записан като "ремоте 1" трябваше да отключва .. сложно стана как мислите?ПоздравиFiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
кола
Стози код те пуска във във функциите да записва дистанционно и други за колата иди и да ти го запише ако трябва помоли му се :D после с програма от форума на ЯНИ МУЛТИСКАН записваш и си готов Виж и това http://image.slidesharecdn.com/punto...?cb=1353820872
Коментар
-
Kluchar, моля поясни ми не зацепвам два дни си се опитвам да мисля (не ми е останало време за колата) та - като вече има вкаран код в модула за централната електроника, код отговарящ на точно моето дистанционно - та къде трябва да се запише тоя код с мултискан ? В кой модул? Хайде кода ще го прочета лесно .. следва да се запише.. къде не схващам в друг модул ли?Там пишеше:ДУ записани 1 бркод за дистанционно (нещо от сорта) aafg5r4 последна команда -1 (това е бутон заключване)батерия статус - ок (в норма или нещо такова)и това е от бошовската му програма ...Моля и за линк за форума на Яни Мултискан, търсих в нета не ми излиза нищо...Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар