Преди време отказа да ми работи ключа т.е не отключваше и не заключваше посредством централното.Не му обърнах внимание понеже си ползвам дистанционното на алармата затова.Реших че батериите са се изчерпали.Днес срещускромната сума от 4 лв. му смених батериите,но резултата беше нулев.Пак не работи.Само при първоначално закопчаване сглобяване диодчето мига продължително време и после след натискане на бутона вече никаква реакция от страна на диода.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ключът отказа да работи.
Collapse
X
-
Веднъж ми се случи нещо подобно с ключа не мерцедеса - държах го няколко дни без батериия и се оказа че се е разсинхронизирал. С имобилайера нямаше проблем, обаче не отключваше централното - то е IR.Наложи се да отворя с ключа и на изпълня процедура по синхрониация на ключа с трансмитера в колата.Не знам тук дали има такава вероятност, просто предположение.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
ключ
много си далече иначе може да се измисли нещо провери дали самото бутонче работи често се скапва трябва да пука като го натискаш, ако си на ти с електрониката отиваш в магазин за части електроника взимаш едно такова бутонче за ЕС ЕМ ДИ монтаж и го слагаш внимателно в повечето случаи става веднага в Карлово незнам дали има такива части, но в Пловдив има или в Пловдив на тел 0888623560колега прави по колите електроники и подобни
Коментар
-
Tornado написа:А как става синхронизациятра че нещо от ръководството не мога да я разбера.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Ключа си работи вече мога да заключвам от ключа и да си включвам алармата от дистанционното, а заводската ми аларма си работи мигат мигачите на авариен режим, но няма никакъв звук.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар