Здравейте, колеги, имам следния проблем с този Фиат: Имобилайзера не сработва предполагам в следствие на слабо напрежение от акумулатора(9,6V) и неможе да запали. Интересува ме как мога да изолирам имобилайзера, който се намира в таблото над бушоните и има букса с 6 кабела. Кои вериги изолира този имобилайзер, за да ги замостя и да запали?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имобилайзер Мареа 1.9TD помпа Лукас
Collapse
X
-
Re: Имобилайзер Мареа 1.9TD помпа Лукас
windsurfist написа:Здравейте, колеги, имам следния проблем с този Фиат: Имобилайзера не сработва предполагам в следствие на слабо напрежение от акумулатора(9,6V) и неможе да запали. Интересува ме как мога да изолирам имобилайзера, който се намира в таблото над бушоните и има букса с 6 кабела. Кои вериги изолира този имобилайзер, за да ги замостя и да запали?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.orgFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: Имобилайзер Мареа 1.9TD помпа Лукас
NikMar написа:windsurfist написа:Здравейте, колеги, имам следния проблем с този Фиат: Имобилайзера не сработва предполагам в следствие на слабо напрежение от акумулатора(9,6V) и неможе да запали. Интересува ме как мога да изолирам имобилайзера, който се намира в таблото над бушоните и има букса с 6 кабела. Кои вериги изолира този имобилайзер, за да ги замостя и да запали?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.orgОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар