Zapalwam dwigatelq i kolata raboti pri koeto izkarwam klucha bez da go wrashtam nazad i dwigatelq prodazawa da raboti. Towa normalno li e? Karam Bravo 1.8 16v kupih go naskoro.Запалвам двигателя и колата работи, при което изкарвам ключа без да го връщам назад и двигателя продължава да работи. Това нормално ли е? Карам Bravo 1.8 16V. Купих го наскоро.Добре дошъл във Форума. Темата е за Консултации и затова ще я преместя там. Освен това е желателно ползването на кирилица. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигателя работи,а ключа се маха
Collapse
X
-
hit-ko написа:Случва , се при износен патрон. С друг ключ едва ли би завьртял! Но обезателно пробвай дали не се заключва волана при изваден ключ !!! Много е опасно!!!
Коментар
-
Напълно нормално е и при мене мога да извадя ключа и да карам без него след като съм запалил колата, много от хората са оставали учудени но е така. НИщо му няма на патрона нищо не е супено, не съм питал другите как е но на мене ми е удобно винаги мога да зкалюча отключа багажника или резервоара при работещ двигател. освен това могат и да не ми трака ключа докато карам
Коментар
-
ivo написа:Не ми се струва нормално - да си извадиш ключа при включен двигател ... но ще опитам и ще пиша .... даже слизам след малко ....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар