Колеги, когато подам на контакт, преди да запаля, на таблото ми изписваше "code" и се чуваше за секунди бензиновата помпа и "code" угасяше. Сега като подам на контакт си стои светнато "code" и не угася, съответно не мога да запаля колата. Махнах клемите на акумулатора за по-дълго от 24 часа, но пак го има проблема! За първи път ми се случи това като карах през дъждовно време и спрях за малко, но се оправи за около 15 минути.И сега след около два месеца пак,но не се оправя.Някакви идеи?Преместена в правилния раздел!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ключа "code" на фиат
Collapse
X
-
Потупах насам натам и се оправи, но един познат от елкона ми каза,че веднъж щом е направил този проблем,пак ще го направи.Поиска ми да му закарам само компютъра на колата при него и за ден щели негови познати да отстранят проблема. Не знам от какво се получава, ноо....===============================
Fiat Marea 1.6 16v
1997
Коментар
-
Та купих си за всеки случай реле на бенз.помпа от колега от форума,който ме увери,че работи! И днес като ми направи пак проблема,ги размених! И познайте -> пак таратанци! Остава утре да отида при едни момчета да ми махнат кода от компютъра и да мирясам! Ще пиша какво е станало и тогава ако не стане......===============================
Fiat Marea 1.6 16v
1997
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар