Здравейте!Искам да си изкарам резервен ключ за въпросния автомобил.Някой вадил ли е или да знае къде или кой ги изработва?Интересува ме основно паленето,а не заключване/отключване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дубликат на ключ за Фиат Крома 2005г.
Collapse
X
-
Re: Дубликат на ключ за Фиат Крома 2005г.
trace79 написа:Здравейте!Искам да си изкарам резервен ключ за въпросния автомобил.Някой вадил ли е или да знае къде или кой ги изработва?Интересува ме основно паленето,а не заключване/отключване.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
-
Ако имаш код картата и не ти трябва дистанционно, то ще минеш тънко - за около 40 лв. - 30 лв. за кутийка и 10 лв. за транспондер.Ако ти трябва и дистанционно, то ще ти трябва да намериш ключ от морга за около ХХ лв., там колкото се спазариш.Ако нямаш код карта, то ще ти трябва и код картата накрая, за да си програмираш ключа. Често ключарите взимат повече пари, за да ти изчетат и кажат кода, отколкото да си купиш код картата директно от представителство на Фиат.Всичко останало нагоре е за услуга към ключар, който да ти свърши всичко.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Re: ключ
kluchar написа:Няма да стигнат 40 лв трябват ощеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Едва ли цената да е по малко от 250 лв Та то само заготовката е за самия ключ е скъпа в Бургас е специалиста по ключове Питай тук 0888 212767Pirotska St. 19FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
кола
Толкова пари е само за Стило -Пунто без дистанционно- обикновен ключ с място за чип с дистанционно е повече а за Крома с дистанционно е повече самата заготовка струва повече от 100 лв щото самата заготовка с електрониката е повече Може да се върже обикновена аларма към оригиналното дистанционно
Коментар
-
кола
Твоя ключар е в центъра Бургас ул Кирил и Методи 7 той прави машините ПАЛАЧКИ Председател на Електронният Съюз Европейските ключари ПИТАШ за цени И други може да свършат работа- както казват -/В по добрите магазини/ иначе и в София може да се направи няма проблем По може да има проблем с намирането на самата заготовка и то с цената
Коментар
-
hood написа:Колеги наясно ли сте как изглежда ключа на Крома?Защото ми се струва че говорите за обикновенни ключове...http://yaneff82.snimka.bg снимки на моята работа
Коментар
-
yaneff82 написа:hood написа:Колеги наясно ли сте как изглежда ключа на Крома?Защото ми се струва че говорите за обикновенни ключове...Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар