Каляската на жената е посоченият хибрид и има проблем с ключалките. Просто са износени. На всичко отгоре и дистанционното не работи. Решил съм да сложа едно ново дистанционно с аларма ,но никъде не намерих схема на централното заключване на тая пущина! Нито в Пежо, нито в Ситроен, нито в Ланча. Ще съм благодарен на всякакви съвети и схеми. С електротехниката съм на "ти"!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Уилис централно заключване
Collapse
X
-
Ключалките си работят, но са износени и ключът само като е нов работят сносно. Иначе си затварят всички. Просто не намерих схема на централното и търся помощ, къде да свързвам!Alfa Romeo 1.4 IE L. - мир на тенекиите и.
Алфа Ромео 33 1.7 4х4 АВS-скапа се
Алфа Ромео 33 Имола
Фиат Уилис 2.0 8В
Коментар
-
кола
Това е един вид оригинално централно /алармаhttp://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&...93990622,d.bGg
Коментар
-
Благодаря колега, но идеята ми беше друга. Да си купя една аларма за 30-50 лева и да използувам функцията и за отключване и заключване, за да не използувам ключовете. Трябва ми схема за самото централно на фиата, за да знам къде-какво да режа и свързвам. Самата електрическа схема я няма по менюалите и ръководствата. Иначе това ръководство, което си дал е много добро, но ми е абсолютно безполезно в момента!Alfa Romeo 1.4 IE L. - мир на тенекиите и.
Алфа Ромео 33 Имола
Фиат Уилис 2.0 8В
Коментар
-
кола
Виж къде ти е централното от колата /виж зад жабката зависи коя година е колата/и от горния сайт може да е включиш друг модел аларма там е описано на кой пин се връзват и къде трябва да се среже Твоето е /Друг ФИАТ/Ето мануал за колата http://www.avtoitalia.ru/katalog/L%2...ion-Ulysse.pdf
Коментар
-
Благодаря, колега! С твоя помощ вече заключва, отключва и подсвирква като я ритнеш! Това придружено с много непечатаеми изрази. Утре продължавам с мигачи и порти и дано я сглобя, без да останат една кофа чаркове По-скапана инсталация е трудно да се измисли!Alfa Romeo 1.4 IE L. - мир на тенекиите и.
Алфа Ромео 33 Имола
Фиат Уилис 2.0 8В
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар